L-a prins că o înșela, dar s-a răzbunat într-un mod crunt

Ultima actualizare:

    S-a răzbunat pe iubitul ei pentru că l-a prins sărutându-se cu altă femeieFoto Daily Mail
S-a răzbunat pe iubitul ei pentru că l-a prins sărutându-se cu altă femeieFoto Daily Mail

Gelozia îi poate împinge pe unii oameni la cele mai nesăbuite fapte. O femeie i-a sfâșiat obrazul până la ureche iubitului său atunci când l-a surprins sărutându-se cu o altă femeie.

Joylene Cunningham (30 de ani) a lăsat de-o parte orice sentiment de iubire față de iubitul său, Sean Harman și l-a mutilat fără milă, având acum envoie de 18 copci pentru a i se reface rana foarte gravă, potrivit DailyMail.co.uk

Anchetatorii cred că Joylene a folosit o lamă de ras sau un cuțit pentru a produce o astfel de plagă bărbatului. Femeia susține însă că tăietura a fost făcută cu un inel sau un pahar pe care-l ținea Sean în mână. Atunci când a fost examinat inelul, s-a constatat că acesta nu era deloc ascuțit. 

Joylene  riscă acum doi ani și jumătate de închisoare. "Rana prezintă o sfâșiere adâncă ce se întinde la gură până la ureche, cauzându-i o cicatrice permanentă", a declarat judecătoarea. 

Joylene spune că și-a ieșit din minți atunci când a fost la râu și l-a văzut pe Sean sărutând și fiind tandru cu o altă fată. "Am fost destul de supărată - m-am năpustit asupra lui ca să-l lovesc." 

Afirmațiile ei au intrat din nou în contradicție atunci când a declarat că nu și-a dat seama că în timp ce-l lovea avea în mână o lamă. La rândul lui, Sean a afirmat că a crezut că Jopylene era cea care avea o aventură cu altcineva, așa că a decis să înceapă o relație cu aștă femeie. "Eram foart supărat pe ea - am crezut că ea era cea care mă înșeală în propriul meu pat. am vrut să mă răzbun pe ea." De asemenea, el a mai mărturisit că a fost violent în unele momente cu Joylene.

image
image
image
image
image
image
muncitori tunel prabusit india profimedia jpg
cosuri jpeg
florin citu jpg
condimente jpg
money 1508434 1280 jpg
image png
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
bani jpg