Mama lui Kate Middleton, pusă la zid: «Ceva mai bolnav nu am văzut»

Ultima actualizare:

    Mama lui Kate Middleton, Carole, a fost pusă la zid din cauza unui produs de pe site-ul săufoto: Hepta
Mama lui Kate Middleton, Carole, a fost pusă la zid din cauza unui produs de pe site-ul săufoto: Hepta

Un nou scandal este pe cale să izbucnească la Casa Regală britanică, după ce Carole Middleton a început să vândă costume cu “prinţese zombie” pentru Halloween, pe site-ul ei. Mama lui Kate Middleton a fost pusă la zid de către internauţi, iar o prietenă a regretatei prinţese Diana a declarat că “ceva mai bolnav nu am văzut”.

Fostă însoţitoare de zbor, Carole Middleton (63 de ani) are o afacere de succes în Marea Britanie. Ea vinde haine şi accesorii de petrecere. Zilele acestea, mama lui Kate Middleton a fost pusă la zid şi se află în centrul unui scandal din cauza unui produs care apare pe site-ul ei “Party Pieces”, scrie Mirror.

Mama lui Kate Middleton, pusă la zid de către internauţi

Afacerea familiei Middleton a început în vara anului 1981, când Carole, însărcinată cu Kate, nu a mai putut lucra ca stewardesă la British Airways şi a început să confecţioneze pungi pentru petrecerile copiilor pe care le vindea, pentru puţini bani, prietenilor şi vecinilor.

“Party Pieces” se bucură acum de un real succes, iar mare parte din averea familiei provine din afacerea cu obiecte pentru petrecere. Se apropie Halloweenul, aşa că pe site au apărut deja costumele specifice acestei sărbători. Cel de la care a pornit scandalul se numeşte “prinţesa zombie”. Pe site apare o fetiţă blondă, îmbrăcată într-o rochie de prinţesă roz cu alb, acoperită cu pete de sânge.

"Prinţesa zombie" se vinde cu 10,99 lire sterline
"Prinţesa zombie" se vinde cu 10,99 lire sterline

Costumul de “prinţesă zombie” costă 10,99 lire sterline şi a iscat controverse. O prietenă a regretatei Prinţese Diana s-a declarat “oripilată” de gestul lui Carol Middleton. “Ceva mai bolnav nu am văzut! Sper ca oamenii să boicoteze site-ul”, a declarat Simone Simmons, potrivit Daily Star.

Editorul revistei Majesty, Ingrid Seward, a spus că acest costum “este de prost gust”. Deocamdată, reprezentanţii companiei nu au făcut niciun comentariu.

Fata lui Carole Middleton, Kate Middleton (36 de ani), s-a măritat în 2011 cu Prinţul William.

image
image
image
image
image
image
paianjen Phoneutria nigriventer jpg
banner pensii png
Dumitru Buzatu jpeg
incendiu nunta irak jpg
grecia romani1 jpg
rosii  jpg
calendar ortodox 2021 27 septembrie sfantul ierarh antim ivireanul png
image
actualitate.net