Meghan Markle, desființată de un fotograf cu care a lucrat: «O actriță de mâna a doua cu pretenții de Hollywood»

Ultima actualizare:
Micuțul Archie (dreapta) seamănă leit cu prințul Harry (stânga, în brațele prințesei Diana)
Micuțul Archie (dreapta) seamănă leit cu prințul Harry (stânga, în brațele prințesei Diana)

Intrarea fostei actriţe Meghan Markle în rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii a fost una neaşteptată. Relaţia ei cu prinţul Harry nu a fost privită cu ochi buni de către mulţi critici, iar prezenţa ei în familia regală nu a fost niciodată una apreciată. În jurul ducesei de Sussex au luat naştere diferite zvonuri, unele deloc plăcute la adresa soţiei lui Harry. Un fotograf care a lucrat cu ducesa în perioada în care aceasta cocheta cu cinematografia a rupt tăcerea şi a adăugat încă un rând de insulte care o au ca ţintă pe Meghan Markle

Meghan Markle nu a fost o prezenţă apreciată în cadrul familiei regale şi se pare că nici înainte de a-l cunoaște pe prințul Harry nu era apreciată de cei cu are a lucrat pe platourile de filmare din cauza atitudinii sale de prințesă mofturoasă. Un fotograf, care a avut ocazia de a realiza o serie de ședințe foto cu ducesa de Sussex înainte ca aceasta să îl cunoască pe Harry, a dezvăluit pentru publicația britanică Daily Mail o serie de amănunte care nu îi fac deloc cinste lui Meghan.

Meghan Markle era o actriţă cu multe pretenţii
Meghan Markle era o actriţă cu multe pretenţii

Potrivit fotografului, ea obișnuia să participe la filmări alături de un grup mare de prietene și să impună producătorilor o serie de reguli stricte și adesea absurde. Una dintrea acestea privea filmarea picioarelor sale pe care le disprețuia din cauza unor monturi vizibile. În ciuda faptului că ea s-a operat pentru a corecta defectul, refuza în continuare să accepte ca picioarele să îi fie filmate din unghiuri apropiate întrucât cicatricea rezultată în urma operației era una evidentă. 

Meghan Markle, o actriţă cu multe pretenţii şi cu o atitudine răutăcioasă
Meghan Markle, o actriţă cu multe pretenţii şi cu o atitudine răutăcioasă

"Era groaznic de pretențioasă și de răutăcioaă. În plus avea întotdeaună o grămadă de cerințe. Oamenii mi-au spus să mă pregătesc de întâlnirea cu ea pentru că era pretențioasă și greu de suportat. Când a sosit la ședința foto avea fața acoperită de o șapcă și se comporta de parcă era un star de nivel internațional, când în realitate abia era unul de mâna a doua. Trebuia să cer permisiunea pentru tot ce făceam și simțeam că merg pe un teren minat. În general actorul face ceea ce îi cere cel care realizează ședința foto, cu ea totul era pe dos. Ea avea o grămadă de idei pe care eu trebuia să le urmez....Sincer sun mirat de faptul că a ajuns să îl cucerească pe prințul Harry", a declarat fotograful, care a preferat să rămână anonim întrucât încă mai lucrează în industrie. 

Meghan Markle, dură cu angajaţii

Părăsirea Casei Regale de către Meghan a reprezentat un motiv de fericire pentru toţi anagajaţii ei. În presa britanică s-a vehiculat că ducesa de Sussex a avut o atitudine răutăcioasă cu toți cei care au lucrat pentru ea și că obișnuia să îi trateze cu superioritate. 


    Micuțul Archie (dreapta) seamănă leit cu prințul Harry (stânga, în brațele prințesei Diana)Foto profimedia
Micuțul Archie (dreapta) seamănă leit cu prințul Harry (stânga, în brațele prințesei Diana)Foto profimedia

Melissa Toubati a lucrat timp de șase luni pentru soția prințului Harry, dar a renunțat la job pentru că nu suporta modul în care era tratată de Meghan Markle. Fosta actriță americană îi cerea lucruri pe un ton nepotrivit și avea un comportament ce cu greu poate fi tolerat. Melissa Toubati a fost foarte stresată de locul de muncă. "Jobul ei era foarte strsant, iar în final a devenit prea mult. S-a confruntat cu multe. Meghan punea multe cerințe și multă presiune pe ea și des ajungea să plângă din cauza lui Meghan", a declarat o sursă despre motivul pentru care femeia a decis să nu mai colaboreze cu ducesa de Sussex.

Citeşte şi 

Iubita prințului Harry susţine că a primit amenințări cu moartea

Meghan Markle l-a arătat în sfârșit pe Archie. Micuțul seamănă leit cu prințul Harry

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net