Meghan Markle, petrecere surpriz─â de ziua so╚Ťului. Prin╚Ťul Harry a ├«mplinit 36 de ani

15 septembrie 2020
archie harrison familia reglaa jpeg
Meghan Markle ┼či Prin┼úul Harry au renun┼úa la via┼úa public─â pentru ca Archie s─â poat─â cre┼čte ├«ntr-un mediu normal

Prin╚Ťul Harry a avut parte de o petrecere surpriz─â de ziua lui. El a ├«mplinit 36 de ani ╚Öi ╚Öi-a serbat v├órsta la vila de 14 milioane de dolari recent achizi╚Ťionat─â ├«n Los Angeles SUA.

A fost felicitat de fratele lui ╚Öi so╚Ťia acestuia, de tat─âl lui, Prin╚Ťul Charles ╚Öi a primit vizita soacrei lui Doria Ragland. Prima care i-a urat ÔÇŁLa mul╚Ťi aniÔÇŁ a fost Regina ├«ns─â╚Öi. Conform ziarului ÔÇŁThe SunÔÇŁ, Meghan Markle, 39 de ani, ar fi preg─âtit o petrecere surpriz─â cu vedete din showbiz-ul american ├«n cinstea lui Harry, la care trebuiau s─â vin─â Oprah Winfrey ╚Öi Tyler Perry.

Prin┼úul Harry ┼či Meghan Markle renun┼ú─â la rolul pe care ├«l ocup─â ├«n cadrul familiei regale

Prin╚Ťul Harry, primele declara╚Ťii dup─â p─âr─âsirea Casei Regale: ┬źAm vrut s─â auzi╚Ťi adev─ârul de la mine┬╗

Prin╚Ťul Harry se va ├«ntoarce ├«n Anglia ├«n cur├ónd

image
Meghan Markle ┼či Prin┼úul Harry au renun┼úa la via┼úa public─â pentru ca Archie s─â poat─â cre┼čte ├«ntr-un mediu normalfoto: AFP

Anul 2020 a fost foarte agitat pentru prin╚Ťul Harry ╚Öi so╚Ťia sa, Meghan. Dup─â ce au renun╚Ťat la rolulrile importante din s├ónul familiei regale britanice, oficial, la 31 martie, ei au plecat ├«n SUA. Spiona╚Ťi ╚Öi judeca╚Ťi pentru fiecare din faptele ╚Öi gesturile lor de presa britanic─â, ei au ales s─â tr─âiasc─â ├«n California, ├«mpreun─â cu fiul lor, Archie, ├«n v├órst─â de 1 an. Recent, Harry ╚Öi Meghan fost critica╚Ťi pentru c─â au semnat un contract foarte profitabil cu gigantul Neflix pentru producerea de documentare ╚Öi de filme. ├Äns─â, chiar dac─â s-a mutat peste Ocean, prin╚Ťul Harry nu a renun╚Ťat total la angajamentele din ╚Ťara natal─â. El ├«╚Öi preg─âte╚Öte marea ├«ntoarcere ├«n Marea Britanie. Va participa la Invictus Games, competi╚Ťie sportiv─â dedicat─â solda╚Ťilor ╚Öi veteranilor de r─âzboi care va avea loc anul viitor. De asemenea, ╚Öi-a exprimat dorin╚Ťa de a se ├«ntoarce ├«n Anglia ╚Öi pentru Cupa mondial─â la rugby. Prin╚Ťul Harry a avut parte de o petrecere surpriz─â de ziua lui.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
BeFunky collage (5) jpg
fruit 4416500 1920 jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (5) jpg
Dr  George Diaconu 2 png
Chelnerita - servire restaurant FOTO 123 RF
Elena Udrea jpg
fruit 4416500 1920 jpg
Alina M╚őtcan (1) jpg