Meghan Markle riscă să piardă simpatia britanicilor! Ce gesturi i-au fost taxate

image
Meghan Markle i-a ținut umbrela Prințului Harry în timp ce acesta le-a vorbit fermierilor dintr-o localitate din Australia

Meghan Markle şi prinţul Harry sunt adesea văzuţi ţinându-se de mână sau afişând gesturi de afecţiune atunci când participă la diferite vizite oficiale. În timp ce admiratorii ducesei şi ducelui de Sussex apreviază faptul că nu sunt atât de formali precum Kate Middleton şi prinţul William, experţii în etichetă regală sunt de părere că Meghan Markle ar trebui să fie mai reţinută în afişarea dovezilor de iubire. Iată care este explicaţia!

Meghan Markle se bucură de simpatia britanicilor, care o consideră un model de eleganţă şi de determinare. Ea se implică în nenumărate activităţi caritabile şi, încă din adolescenţă, a făcut parte din organizaţii care au militat pentru egalitate. Spre deosebire de Kate, care afişează o atitudine rece şi nu îşi manifestă afecţiunea în public, respectând cu stricteţe eticheta, Meghan Markle face risipă de gesturi tandre ori de câte ori are ocazia şi uneori se abate de la protocolul bine stabilit.

Dacă ducesa de Cambridge nu a fost surprinsă niciodată ţinându-l de mână pe soţul său în public, Meghan şi prinţul Harry şi-au făcut un obicei din acest lucru. Toate micile detalii comportamentale transmit un lucru mai puţin plăcut, potrivit experţilor în eticheta regală, relatează mirror.co.uk.

Experta Sheela Mackintosh-Stewart a dezvăluit faptul că atitudinea mult prea tandră a lui Meghan ar putea să pună într-un con de umbră activitatea caritabilă pe care o desfăşoară cu atât de multă implicare.

“Vechea valoare britanică a modestiei nu este cea mai bună calitate a lui Meghan, iar extravaganţele sale financiare au fost remarcate de către public. Această imagine nu este una pozitivă şi pune în umbră activitatea pe care ea o intreprinde. Modestia poate fi expimată şi prin afişarea unei imagini reci, oarecum distante. Afişarea unui astfel de atitudini are un rol imens în câştigarea simaptiei publicului. Spre exemplu, regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip nu se ţin niciodată de mână în public, respectând o tradiţie pe care Meghan Markle şi Harry au respins-o, spre iritarea multor conservatori.Uneori gesturile mici fac diferenţa”, a explicat aceasta.

image
Prinţul William şi Kate Middelton nu obişnuiesc să afişeze gesturi de tandreţe în public

Însă mulţi dintre admiratorii cuplului nu sunt deloc de acord cu afirmaţia făcută de către Sheela. Din contră, ei sunt de părere că tocmai exprimarea afecţiunii şi încălcarea de la protocol fac ca legătura lui Meghan şi a lui Harry să fie una mai formală, cu care oamenii de rând pot rezona. Un internaut şi-a exprimat opinia pe reţeaua de socializare Twitter. “Cuplurile nu sunt nevoite să se ţină de mână atunci când merg undeva, dar dacă lui Meghan şi lui Harry le place acest lucru, sunt liberi să o facă. În definitiv, este un gest simpatic perfect normal, nu ceva care să fie criticat şi analizat. Pe de altă parte, este la fel de normală şi atitudinea lui Kate şi a lui Wiiliam. Fiecare cuplu este liber să aleagă ce îi face plăcere”.

image
Meghan Markle i-a ținut umbrela Prințului Harry în timp ce acesta le-a vorbit fermierilor dintr-o localitate din AustraliaFoto: GettyImages

Un exemplu de romantism desprins din poveşti

Atunci când se aflau în Australia în primul turneu în calitate de soţ şi soţie, Meghan Markle a făcut un gest romantic, spre deliciul celor prezenţi. Fotoreporterii au imortalizat-o pe ducesa de Sussex ţinând o ubrelă deasupra capului lui Harry, pentru a-l feri de ploaie, în timp ce acesta ţinea un discurs adresat locuitorilor care participau la eveniment.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
Dorian Popa
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elon musk png
Prezentare formular digital PLF - 18 dec 2021 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
incendiu de padure grecia jpeg
image png
image png
Plaja 2 Mai (24) jpg