Meghan Markle risc─â s─â piard─â simpatia britanicilor! Ce gesturi i-au fost taxate

image
Meghan Markle i-a ╚Ťinut umbrela Prin╚Ťului Harry ├«n timp ce acesta le-a vorbit fermierilor dintr-o localitate din Australia

Meghan Markle ┼či prin┼úul Harry sunt adesea v─âzu┼úi ┼úin├óndu-se de m├ón─â sau afi┼č├ónd gesturi de afec┼úiune atunci c├ónd particip─â la diferite vizite oficiale. ├Än timp ce admiratorii ducesei ┼či ducelui de Sussex apreviaz─â faptul c─â nu sunt at├ót de formali precum Kate Middleton ┼či prin┼úul William, exper┼úii ├«n etichet─â regal─â sunt de p─ârere c─â Meghan Markle ar trebui s─â fie mai re┼úinut─â ├«n afi┼čarea dovezilor de iubire. Iat─â care este explica┼úia!

Meghan Markle se bucur─â de simpatia britanicilor, care o consider─â un model de elegan┼ú─â ┼či de determinare. Ea se implic─â ├«n nenum─ârate activit─â┼úi caritabile ┼či, ├«nc─â din adolescen┼ú─â, a f─âcut parte din organiza┼úii care au militat pentru egalitate. Spre deosebire de Kate, care afi┼čeaz─â o atitudine rece ┼či nu ├«┼či manifest─â afec┼úiunea ├«n public, respect├ónd cu stricte┼úe eticheta, Meghan Markle face risip─â de gesturi tandre ori de c├óte ori are ocazia ┼či uneori se abate de la protocolul bine stabilit.

Dac─â ducesa de Cambridge nu a fost surprins─â niciodat─â ┼úin├óndu-l de m├ón─â pe so┼úul s─âu ├«n public, Meghan ┼či prin┼úul Harry ┼či-au f─âcut un obicei din acest lucru. Toate micile detalii comportamentale transmit un lucru mai pu┼úin pl─âcut, potrivit exper┼úilor ├«n eticheta regal─â, relateaz─â mirror.co.uk.

Experta Sheela Mackintosh-Stewart a dezv─âluit faptul c─â atitudinea mult prea tandr─â a lui Meghan ar putea s─â pun─â ├«ntr-un con de umbr─â activitatea caritabil─â pe care o desf─â┼čoar─â cu at├ót de mult─â implicare.

ÔÇťVechea valoare britanic─â a modestiei nu este cea mai bun─â calitate a lui Meghan, iar extravagan┼úele sale financiare au fost remarcate de c─âtre public. Aceast─â imagine nu este una pozitiv─â ┼či pune ├«n umbr─â activitatea pe care ea o intreprinde. Modestia poate fi expimat─â ┼či prin afi┼čarea unei imagini reci, oarecum distante. Afi┼čarea unui astfel de atitudini are un rol imens ├«n c├ó┼čtigarea simaptiei publicului. Spre exemplu, regina Elisabeta a II-a ┼či prin┼úul Philip nu se ┼úin niciodat─â de m├ón─â ├«n public, respect├ónd o tradi┼úie pe care Meghan Markle ┼či Harry au respins-o, spre iritarea multor conservatori.Uneori gesturile mici fac diferen┼úaÔÇŁ, a explicat aceasta.

image
Prin┼úul William ┼či Kate Middelton nu obi┼čnuiesc s─â afi┼čeze gesturi de tandre┼úe ├«n public

├Äns─â mul┼úi dintre admiratorii cuplului nu sunt deloc de acord cu afirma┼úia f─âcut─â de c─âtre Sheela. Din contr─â, ei sunt de p─ârere c─â tocmai exprimarea afec┼úiunii ┼či ├«nc─âlcarea de la protocol fac ca leg─âtura lui Meghan ┼či a lui Harry s─â fie una mai formal─â, cu care oamenii de r├ónd pot rezona. Un internaut ┼či-a exprimat opinia pe re┼úeaua de socializare Twitter. ÔÇťCuplurile nu sunt nevoite s─â se ┼úin─â de m├ón─â atunci c├ónd merg undeva, dar dac─â lui Meghan ┼či lui Harry le place acest lucru, sunt liberi s─â o fac─â. ├Än definitiv, este un gest simpatic perfect normal, nu ceva care s─â fie criticat ┼či analizat. Pe de alt─â parte, este la fel de normal─â ┼či atitudinea lui Kate ┼či a lui Wiiliam. Fiecare cuplu este liber s─â aleag─â ce ├«i face pl─âcereÔÇŁ.

image
Meghan Markle i-a ╚Ťinut umbrela Prin╚Ťului Harry ├«n timp ce acesta le-a vorbit fermierilor dintr-o localitate din AustraliaFoto: GettyImages

Un exemplu de romantism desprins din pove┼čti

Atunci c├ónd se aflau ├«n Australia ├«n primul turneu ├«n calitate de so┼ú ┼či so┼úie, Meghan Markle a f─âcut un gest romantic, spre deliciul celor prezen┼úi. Fotoreporterii au imortalizat-o pe ducesa de Sussex ┼úin├ónd o ubrel─â deasupra capului lui Harry, pentru a-l feri de ploaie, ├«n timp ce acesta ┼úinea un discurs adresat locuitorilor care participau la eveniment.

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
1 brigitte pastrama jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg
shark 6121088 1920 jpg
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg