Menajera lui William și Kate și-a dat demisia. Ce salariu primea pentru munca ei

Ultima actualizare:

    Kate și William au rămas fără o persoană importantă din staffFoto: Getty
Kate și William au rămas fără o persoană importantă din staffFoto: Getty

Sadie Rice, una dintre menajerele de la reședința din Norfolk a ducilor de Cambridge, a decis să-și dea demisia, după ce a început să i se pară că ceea ce i se cere să facă este prea mult pentru ea.

Pentru un salariu anual de 35.000 de lire sterline pe an, Sadie trebuia să gătească, să meargă la cumpărături și să se ocupe de curățenia din reședința lui Kate și William. După doi ani în slujba ducilor, femeia de 35 de ani a considerat că nu este corect să petreacă mai mult timp în Londra, la Palatul Kensington, unde prințul și consoarta sa locuiesc mare parte a timpului, alături de Prințul Harry, notează Daily Mail.

Membrii familiei regale au ales să stea mai mult în capitala Marii Britanii după ce l-au înscris pe fiul lor, George, la o școală privată din sudul Londrei. "Sadie este o persoană care muncește din greu, dar jobul este prea mult chiar și pentru ea. Ei voiau să stea mai mult la Palatul Kensington, iar numărul lucrurilor pe care trebuia să le facă era în continuă creștere. Nu mai avea viață în afară de job. Sadie nu are de gând să se răzgândească. Este pierderea lor", a declarat o sursă pentru presa din Regat.

Sadie Rice lucrase anterior pentru Prințul Norvegiei, iar vestea nu a picat tocmai bine pentru William și Kate, întrucât aceștia caută de ceva vreme să-și mărească staff-ul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net