Motivul pentru care Melaniei Trump i se va ridica o statuie în mărime naturală

simeon stalpnicul png
Melania Trump a refuzat gesturile de tandrețe ale soțului ei în primul lor turneu oficialfoto: Getty Images

Primei doamne a Statelor Unite i se va ridica o statuie în mărime naturală, dar nu în Washington DC, acolo unde ne-am aștepta și nici în țara sa natală, în Slovenia. Dintre toate locurile posibile amplasării unei statui cu Melania a fost aleasă Bosnia și Herțegovina!

Care ar fi motivul alegerii acestei locații? ei bine, se pare că Melania este aproape o celebritate în țara respectivă. După cum este precizat pe site-ul Indy100.com, actuala primă doamnă a SUA a devenit cunoscută în timpul campaniei electorale a soțului său.

Probabil vă mai amintiți că Melania a primit un cadou deosebit din partea unui producător de pantofi de origine sârbo-bosniacă. Acum, același personaj, mai exact Marinko Umicevic, are de gând să=și exprime aprecierea față de soția lui Trump la un cu totul alt nivel: vrea să i se ridice o statuie în mărime naturală în orașul Banja Luka, pe care o va așeza chiar în fața companiei sale.

simeon stalpnicul png
Statuia va fi realizată de același artist care l-a sculptat și pe PutinFoto: Instagram

Marinko dorește ca odată ce știrea despre statuia ce o va reprezenta pe Melania va face înconjurul lumii, speră că o va convinge pe prima doamnă să viziteze Bosnia. Potrivit „Sarajevo Times”, statuia urmează să fie gata înainte de 20 iunie și va fi realizată de Stevo Selak, artistul care i-a sculptat și pe Donald Trump și pe Vladimir Putin.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
carte mihai morar dan negru png
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg
bani test jpg
bank
Agentia Spatiala Europeana FOTO Shutterstock
image
image
image
image
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg
Bancomatul este situat în vârf de munte jpg
bani test jpg