Motivul pentru care Melaniei Trump i se va ridica o statuie în mărime naturală

simeon stalpnicul png
Melania Trump a refuzat gesturile de tandre╚Ťe ale so╚Ťului ei ├«n primul lor turneu oficialfoto: Getty Images

Primei doamne a Statelor Unite i se va ridica o statuie ├«n m─ârime natural─â, dar nu ├«n Washington DC, acolo unde ne-am a╚Ötepta ╚Öi nici ├«n ╚Ťara sa natal─â, ├«n Slovenia. Dintre toate locurile posibile amplas─ârii unei statui cu Melania a fost aleas─â Bosnia ╚Öi Her╚Ťegovina!

Care ar fi motivul alegerii acestei loca╚Ťii? ei bine, se pare c─â Melania este aproape o celebritate ├«n ╚Ťara respectiv─â. Dup─â cum este precizat pe site-ul Indy100.com, actuala prim─â doamn─â a SUA a devenit cunoscut─â ├«n timpul campaniei electorale a so╚Ťului s─âu.

Probabil v─â mai aminti╚Ťi c─â Melania a primit un cadou deosebit din partea unui produc─âtor de pantofi de origine s├órbo-bosniac─â. Acum, acela╚Öi personaj, mai exact Marinko Umicevic, are de g├ónd s─â=╚Öi exprime aprecierea fa╚Ť─â de so╚Ťia lui Trump la un cu totul alt nivel: vrea s─â i se ridice o statuie ├«n m─ârime natural─â ├«n ora╚Öul Banja Luka, pe care o va a╚Öeza chiar ├«n fa╚Ťa companiei sale.

simeon stalpnicul png
Statuia va fi realizată de același artist care l-a sculptat și pe PutinFoto: Instagram

Marinko dore╚Öte ca odat─â ce ╚Ötirea despre statuia ce o va reprezenta pe Melania va face ├«nconjurul lumii, sper─â c─â o va convinge pe prima doamn─â s─â viziteze Bosnia. Potrivit ÔÇ×Sarajevo TimesÔÇŁ, statuia urmeaz─â s─â fie gata ├«nainte de 20 iunie ╚Öi va fi realizat─â de Stevo Selak, artistul care i-a sculptat ╚Öi pe Donald Trump ╚Öi pe Vladimir Putin.

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul paul 1 jpeg
bani in portofel jpeg
inquam photo bucuresti  urmari  cod galben furtuna 92793 jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn