Nou record pentru Bitcoin. Criptomoneda a ajuns la aproape 50.000 de dolari

15 februarie 2021
image
Criptomoneda Bitcoin, creștere spectaculoasăFoto: pixabay.com

Cine a investit ├«n Bitcoin acum c├ó╚Ťiva ani, doarme lini╚Ötit acum ╚Öi ├«╚Öi poate face planuri extravagante. Moneda virtual─â a ajuns la un nou record! Duminic─â, 14 februarie, un Bitcoin valora aproape 50.000 de dolari.

Criptomoneda a urcat duminică până la 49.714 dolari pe unitate, ulterior fiind tranzacţionată la 48.700 de dolari pe unitate. Bitcoin a avansat în acest an cu aproape 70%.

Tesla, compania lui Elon Musk, a cump─ârat Bitcoin de 1,5 miliarde de dolari, pentru ÔÇ×mai mult─â flexibilitate ┼či pentru a maximiza profiturileÔÇŁ, declar├ónd c─â va accepta pl─â┼úile ├«n criptomoned─â pentru produsele din cadrul companiei.

Totu┼či, Musk a declarat recent c─â a ÔÇ×sosit prea t├órziu la petrecereÔÇŁ ┼či c─â ar fi trebui s─â cumpere criptomoneda ├«n urm─â cu opt ani, c├ónd pre┼úul abia dep─â┼čea pragul de 13 dolari.

ÔÇ×Bitcoin-ul se preg─âte┼čte s─â fie acceptat ┼či de oamenii de afaceri conven┼úionaliÔÇŁ, a spuns Musk.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png