Numele lui Meghan Markle nu mai apare în certificatul de naștere al fiului ei. Ce spune purtătorul de cuvânt al ducesei

image
Ce s-a schimbat în certificatul de naștere al lui Archie?foto: Getty Images

├Än certificatul de na╚Ötere al micu╚Ťului Archie, fiul Ducilor de Sussex, nu mai apare numele mamei sale drept ÔÇ×Meghan MarkleÔÇŁ. Tabloidul britanic The Sun a eviden┼úiat, s├ómb─ât─â, c─â numele mamei este trecut acum ÔÇ×Alte┼úa Sa Regal─â Ducesa de SussexÔÇŁ, ├«n timp ce Harry apare sub numele ÔÇ×Alte┼úa Sa Regal─â Prin┼úul Henry Charles Albert David Duce de SussexÔÇŁ.

Se pare ├«ns─â c─â schimbarea a fost f─âcut─â la o lun─â de la na╚Öterea lui Archie, chiar atunci c├ónd au ap─ârut primele informa╚Ťii despre ruptura dintre Harry ╚Öi William, fratele s─âu, dar ╚Öi de restul casei regale britanice.

Motivul pentru care numele ÔÇ×Meghan MarkleÔÇŁ nu apare ├«n certificatul de na╚Ötere al fiului Ducilor de Sussex

Cumnata lui Megan Markle, Ducesa de Cambridge, apare cu numele mic pe certificatele de na╚Ötere ale celor trei copii, ÔÇ×KateÔÇŁ, astfel c─â tabloidul britanic a comentat gestul lui Meghan de a-╚Öi elimina prenumele ca o posibil─â ÔÇ×lec╚ŤieÔÇŁ c─âtre Ducii de Cambridge.

ÔÇ×Mi╚Öcarea f─âr─â precedent ar putea fi considerat─â o umilire a Ducilor de Cambridge, care au inclus ╚Öi numele ÔÇ×KateÔÇŁ pe certificatele copiilor lor. O alt─â variant─â este c─â prin╚Ťul Harry ├«╚Öi compar─â so╚Ťia cu mama sa, Diana, care a folosit ├«ntotdeauna formularea ÔÇ×Alte╚Ťa Sa Regal─â Prin╚Ťesa de WalesÔÇŁ, informeaz─â tabloidul britanic.

Purt─âtorul de cuv├ónd al lui Meghan sus╚Ťine c─â decizia a fost luat─â de┬áPalatul Buckingham

Un purt─âtor de cuv├ónt al lui Markle a publicat o declara╚Ťie de pres─â ├«n care aceasta condamn─â relat─ârile ÔÇ×jignitoareÔÇŁ conform c─ârora Ducesa ╚Öi-a eliminat prenumele - Rachel Meghan - din documentul legal, la o lun─â dup─â na╚Öterea lui Archie Harrison, ├«n mai 2019.

Purt─âtorul de cuv├ónt al Ducesei a spus c─â decizia a fost luat─â de Palatul Buckingham, ╚Öi nu de aceasta. ÔÇ×Schimbarea numelui ├«n documentele publice din 2019 a fost dictat─â de Palat. Acest lucru nu a fost solicitat de Meghan, Ducesa de Sussex, ╚Öi nici de Ducele de SussexÔÇŁ, a spus purt─âtorul de cuv├ónt.

ÔÇ×Faptul c─â acest tabloid din Marea Britanie ╚Öi a╚Öa-zi╚Öii s─âi ÔÇ×exper╚ŤiÔÇŁ au sugerat c─â, ├«n mod bizar, Ducesa ar vrea s─â nu fie numit─â pe certificatul de na╚Ötere al copilului ei sau pe orice alt document legal ar fi de r├ós, dac─â nu ar fi jignitorÔÇŁ, se mai arat─â ├«n declara╚Ťie.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
cristina insula iubirii jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg