Ostaticii din Mali, eliberați! 27 de persoane au decedat

Ultima actualizare:
Mali se află în vestul Africii
Mali se află în vestul Africii

Teroarea de la hotelul Radisson din Bamako, capitala Mali, a luat sfârșit vineri (20 noiembrie). Ostaticii au fost eliberați de sub sechestrul teroriștilor, însă atacul s-a soldat cu nu mai puțin de 27 de persoane decedate.

Totul a început vineri dimineață (20 noiembrie), când doi bărbați înarmați au deschis focul asupra personalului hotelier. Aceștia au luat ostatici, reținând aproximativ 170 de persoane. Hotelul Radisson este, de obicei, frecventat de turiști străini, aflându-se într-o zonă în care sunt localizate mai multe ministere.

Un oficial belgian, printre persoanele decedate

Mai mult, se pare că un oficial al guvernului belgian se află printre victimele decedate în urma atacului. Geoffrey Dieudonne se afla în Mali pentru a susține un seminar pentru funcționari publici. 

Autoritățile au reușit să elibereze toți ostaticii în jurul orei 17.30. Cu toate acestea, potrivit BBC, localnicii și turiștii din Mali sunt sfătuiți să stea la adăpost și să nu iasă din case decât dacă au scopul de a se deplasa spre un loc mai sigur. În prezent, autoritățile se află într-o misiune de a găsi teroriști responsabili pentru cele întâmplate.

Despre Mali


    Mali se află în vestul Africiifoto: blog.mapsofworld.com
Mali se află în vestul Africiifoto: blog.mapsofworld.com

Mali este o țară situată în vestul continentului african și are 14,5 miloane de locuitori. Aproximativ 90% din locuitorii statului Mali sunt musulmani sunniți și Ahmadiyya, 5% creștini, catolici și protestanți, și 5% indigeni animiști.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net