Ostaticii din Mali, elibera╚Ťi! 27 de persoane au decedat

20 noiembrie 2015
Mali se află în vestul Africii jpeg
Mali se află în vestul Africii

Teroarea de la hotelul Radisson din Bamako, capitala Mali, a luat sf├ór╚Öit vineri (20 noiembrie). Ostaticii au fost elibera╚Ťi de sub sechestrul terori╚Ötilor, ├«ns─â atacul s-a soldat cu nu mai pu╚Ťin de 27 de persoane decedate.

Totul a ├«nceput vineri diminea╚Ť─â (20 noiembrie), c├ónd doi b─ârba╚Ťi ├«narma╚Ťi au deschis focul asupra personalului hotelier. Ace╚Ötia au luat ostatici, re╚Ťin├ónd aproximativ 170 de persoane. Hotelul Radisson este, de obicei, frecventat de turi╚Öti str─âini, afl├óndu-se ├«ntr-o zon─â ├«n care sunt localizate mai multe ministere.

Un oficial belgian, printre persoanele decedate

Mai mult, se pare c─â un oficial al guvernului belgian se afl─â printre victimele decedate ├«n urma atacului. Geoffrey Dieudonne se afla ├«n Mali pentru a sus╚Ťine un seminar pentru func╚Ťionari publici. 

Autorit─â╚Ťile au reu╚Öit s─â elibereze to╚Ťi ostaticii ├«n jurul orei 17.30. Cu toate acestea, potrivit BBC, localnicii ╚Öi turi╚Ötii din Mali sunt sf─âtui╚Ťi s─â stea la ad─âpost ╚Öi s─â nu ias─â din case dec├ót dac─â au scopul de a se deplasa spre un loc mai sigur. ├Än prezent, autorit─â╚Ťile se afl─â ├«ntr-o misiune de a g─âsi terori╚Öti responsabili pentru cele ├«nt├ómplate.

Despre Mali

image
Mali se află în vestul Africiifoto: blog.mapsofworld.com

Mali este o ╚Ťar─â situat─â ├«n vestul continentului african ╚Öi are 14,5 miloane de locuitori. Aproximativ 90% din locuitorii statului Mali sunt musulmani sunni╚Ťi ╚Öi Ahmadiyya, 5% cre╚Ötini, catolici ╚Öi protestan╚Ťi, ╚Öi 5% indigeni animi╚Öti.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg