Peripețiile Lorei, blocată în Bali, nu se opresc! Insula indoneziană, lovită de un cutremur de 6.6 grade Richter

Ultima actualizare:

    Lora și iubitul său, Ionuț Ghenu sunt blocați în Bali de la începutul lunii martie Foto Arhivă personală
Lora și iubitul său, Ionuț Ghenu sunt blocați în Bali de la începutul lunii martie Foto Arhivă personală

Lora şi Ionuţ Ghenu sunt blocaţi în Bali de mai bine de trei luni din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi au fost nevoiţi să îşi caute de mai multe ori cazare, iar zborurile spre România le-au fost anulate de mai multe ori din cauza numărului ridicat de îmbolnăviri. Cântăreața se bucură de peisajele exotice alături de iubitul ei, însă dorește să ajungă mai repede acasă pentru a-i fi alături fratelui. Iată că problemele Lorei nu se opresc aici. Ieri a avut loc un cutremur de 6,6 grade pe scara Richter în Bali, locul unde vedeta este blocată de la declanșarea pandemiei.

Un cutremur de 6,6 grade pe scara Richter s-a produs pe 7 iulie, la ora 01.54, la 154 de kilometri față de Semarang City, Provincia Java Centrală, Indonezia. Lora, plecată în vacanță înainte de pandemie în Bali, insulă indoneziană, este blocată și acum în locația exotică, alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu. A fost nevoită să schimbe de mai multe ori cazarea și să caute cea mai bună variantă pentru ca bugetul său să nu aibă prea mult de suferit.


    Foto Arhivă personală
Foto Arhivă personală

Lora și Ionuț se află în Bali de la începutul lunii martie 

Vacanța prelungită în paradisul tropical nu este una tocmai ca în povești pentru Lora care dorește să ajungă acasă pentru a fi alături de fratele ei care are nevoie de ajutor, după cum a declarat artista. „Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin”, declara Lora la începutul lunii iunie. 

Bali, o adevărată oază de liniște pentru Lora
Bali, o adevărată oază de liniște pentru Lora

Iată că peripețiile nu sunt departe de a se sfârși. Ieri, 7 iulie a avut loc un cutremur de aproape 7 grade pe scara Richet în Bali, iar Lora a scris un mesaj prietenilor virtuali pentru a-i asigura că totul este bine. „A fost cutremur de aproape 7 grade. Am zâmbit. Eu zic să vă îngrijorați”, a fost mesajul scris de către solistă. 

Izolarea în Bali, o experiență benefică pentru Lora

A ajuns să cunoască foarte mulți români cu care se întâlnește frecvent, s-a împrietenit cu localnicii, zilele trec liniștit și nu se plictisește o clipă. Este recunoscătoare pentru lecția de viață pe care i-o oferă izolarea departe de România, deși se luptă cu dorul pe care îl poartă celor dragi.


    Foto Arhivă personală
Foto Arhivă personală

„Sunt foarte creativă, fac tot felul de lucruri, sunt fericită, este minunat. La început am trecut printr-un roller coaster emoțional, eram panicată că nu aveam control, nu știam ce se va întâmpla. Acum realizez că mi-a prins foarte bine obligația aceasta pe care mi-a dat-o viața, de a sta izolată într-un astfel de loc. Am avut timp să mă ocup de mine, nu mai am starea aceea negativă dată de stres și alergătura continuă. Toți cei cu care vorbesc la telefon îmi spun că acum sunt cea mai bună versiune a mea”, ne-a transmis Lora de la mii de kilometri distanță. 

Citește și 

EXCLUSIV Lora, captivă în Paradis de 86 de zile: „La început eram panicată, acum mă simt ca acasă”. Totul despre aventura din Bali

Locul superb în care s-a refugiat Lora de coronavirus: „Aici mă simt protejată”

image
image
image
image
image
image
cutremur ialomita slobozia 2 noiembrie 2023 18867841 jpg
Popice Bacău (4) jpg
9469179mac jpg
craig evans tatuaje iepuri cartea recordurilor instagram jpg
Somn - bărbat care doarme FOTO Shutterstock
lidl pexels jpg
arbore de cacao foto jpg
primul telefon graham bell jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net