Prințul Charles, pe cale să-și încalce o promisiune și să o facă pe Camilla regină

simeon stalpnicul png
Prințul Charles tot are de gând să o facă regină pe Camilla, când va urca pe tronFoto: Getty

Prințul Charles a dovedit în tinerețe că e în stare de orice de dragul soției sale, Camilla, iar acest obicei nu pare să se fi schimbat odată cu înaintarea în vârstă. câteva semne evidente arată că Charles are de gând să o facă regină pe Camilla, atunci când el va urca pe tron, deși i s-a interzis legal acest lucru.

Charles a promis sub jurământ că nu îi va oferi titlul de regină, dar  schimbare discretă pe site-ul oficial al Casei Clarence, reședința sa regală și locul unde au crescut William și Harry, arată că moștenitorul tronului Marii Britanii s-a răzgândit.

Dar nu este exclus că acesta să fi fost planul lui încă de la început, când a divorțat de Prințesa Diana și a luat-o apoi, la scurt timp, de nevastă pe Camilla, căreia i-a revenit titlul de Ducesă de Cornwall. De pe site-ul menționat, a dispărut, peste noapte, declarația prin care Charles îi asigura pe toți că nu va încălca promisiunea făcută în primul rând mamei sale, Regina Elisabeta. A dispărut, totodată, și o întrebare referitoare la statutul Camillei, după ce Charles va deveni rege și în care se notase că i se va menține titulatura de Prințesă Consoartă, scrie The Sun.

Se pare că Charles a avut mai multe întâlniri la nivel înalt cu consilierii săi, experți constituționali și lideri religioși, pentru a fi sigur că o va putea face pe Camilla regină. În mod surprinzător, planul moștenitorului tronului are șanse de reușită, pentru că nu este necesară decât modifcarea unei singure legi pentru a-i oferi Camillei (cândva, amantă) ceea ce i se cuvenea Prințesei Diana.

Purtarea sa mai puțin onorabilă nu a fost uitată nici de cetățenii britanici, care nu o agreează deloc pe Camilla, dar cu atât mai puțin de membrii familiei regale. 

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Retezat  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (3) JPG
Imagine din orașul Izium - Război în Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg