Prinţul William, mesaj emoționant la moartea prințului Philip: ”Sunt recunoscător că soția mea l-a cunoscut”

Ultima actualizare:

    Prințul William a ilustrat omagiul pentru bunicul său cu o imagine în care prințul Philip apare alături de strănepotul Georgefoto: Kate Middleton
Prințul William a ilustrat omagiul pentru bunicul său cu o imagine în care prințul Philip apare alături de strănepotul Georgefoto: Kate Middleton

Prinţul William i-a adus luni un omagiu emoționant prințului Philip, bunicul său. În mesajul publicat pe contul oficial de Instagram al ducilor de Cambridge, William invocă simțul datoriei, umorul și spiritul de aventură al ducelui de Edinburgh și s-a arătat recunoscător pentru faptul că soția sa a avut la dispoziție atâția ani pentru a-l cunoaște îndeaproape pe prințul Philip.

Mesajul lui William vine la trei zile după moartea bunicului său, prințul Philip.

„Cei o sută de ani de viață ai bunicului meu au fost definiți de serviciu - în slujba ţării sale şi a Commonwealth-ului, a soţiei lui şi reginei şi familiei noastre”, a transmis prinţul William.

Mesajul, însoțit de o fotografie în care prinţul Philip apare alături de strănepotul George, face dovada recunoștinței ducelui de Cambridge față de exemplul bunicului său. „Mă simt foarte norocos să fi avut nu doar exemplul lui care m-a ghidat, ci şi prezenţa lui atât de mult timp în viaţa mea de adult - atât în vremuri bune, cât şi în cele mai grele zile. Voi fi mereu recunoscător că soţia mea a avut atâţia ani să îl cunoască pe bunicul meu şi pentru bunătatea pe care el i-a arătat-o.

Voi prețui întotdeauna amintirile speciale pe care copiii mei le vor păstra cu străbunicul lor venind să-i ia cu trăsura, precum și faptul că i-au cunoscut molipsitorul spirit de aventură și umorul lui acid

Bunicul meu a fost un om extraordinar şi a făcut parte dintr-o generaţie extraordinară. Catherine şi cu mine vom continua să facem ceea ce el şi-ar fi dorit şi o vom sprijini pe regină în anii care vin. Îmi va lipsi bunicul meu, dar ştiu că el ar fi vrut ca noi să ne continuăm munca”.

Prinţul Philip, care a fost căsătorit 73 de ani cu regina Elizabeth II, a murit pe 9 aprilie, la Castelul Windsor. El va fi înhumat pe 17 aprilie, după o ceremonie religioasă restrânsă ce va avea loc în Capela St. George de pe domeniul castelului.

Citește și:

Ce a spus prințul Philip despre interviul-bombă acordat de Meghan Markle și de Harry. ”O nebunie!”

Ce relaţie avea prinţul Philip cu Lady Diana? Ce spunea soţul reginei Elisabeta despre amorul dintre Charles şi Camilla

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net