Război de 50.000 $ pe sperma căţelului Beau

Vickie Halstead a castrat bichonul
Vickie Halstead a castrat bichonul

Se bat în justiţie pentru sperma bichonului Beau Lemon. Proprietarul John Wangsness vrea despăgubiri de 50.000 dolari şi 8 fiole cu sperma căţelului, fiecare de 3.000 de dolari, de la cea care i l-a castrat.

John Wangsness, un bărbat de 57 de ani din Minnesota, SUA, spune că a a investit 94.000 de dolari pentru cariera căţelului Beau Lemo, care are acum vârsta de 7 ani. Acesta a câştigat campionate canine în 2011 şi 2012 şi îi aducea venituri însemnate datorită spermei lui. Ghinionul a făcut ca, în iunie 2013, să-l dea cu împrumut crescătoarei Vickie Halstead (61 de ani), care i l-a cerut cu scopul de a-şi împerechea căţelele cu el. Numai că Wangsness s-a trezit că aceasta l-a castrat fără consimţământul său.

“Nici în cele mai negre vise nu mi-am imaginat că ar putea face aşa ceva”, a spus acesta. Wangsness a aflat că femeia şi-ar fi oprit 8 fiole cu sperma câinelui care s-ar afla în păstrare la clinica veterinară din Inver Grove Heights. Fiecare fiolă valorează 3.000 de dolari (11.761 de lei), deci în total sperma căţelului valorează 24.000 de dolari (94.095 de lei).

John Wangsness  vrea morţiş aceste fiole şi despăgubiri de 50.000 de dolari (196.000 de lei), de aceea a dat-o în judecată pe Vickie Halstead. Avocatul acesteia spune că femeia a fost nevoită să-l castreze pe Beau Lemon, fiindcă se simţea rău. Mai mult de atât, ea susţine că bichonul nu ar mai fi fost bun de împerechere, pentru că era într-o stare jalnică din cau-ză că nu era îngrijit cum trebuie de John Wangsness. În plus, Halstead zice că cele 8 fiole cu spermă provin de la alt câine, nu de la Beau Lemon.


    Vickie Halstead a castrat bichonul
Vickie Halstead a castrat bichonul

Click! spune

Câinii din rasa bichon sunt foarte frumoşi, de expoziţie, datorită blănii lor deosebite. Sunt foarte inteligenţi şi ating înălţimi de 23-30 de centimetri şi greutatea între 3 şi 6 kilograme. Necesită mult timp pentru întreţinere.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
Nicolae Balcescu jpg
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg