Româncă ucisă de fostul iubit, în faţa băieţelului de 2 ani

Ultima actualizare:

    Bianca Claudia Beuca
Bianca Claudia Beuca

Un băieţel de doar doi anişori priveşte înspăimântat, de pe bancheta din spate a maşinii în care se află, cum mama lui, aflată pe locul din faţă, moare sub o ploaie de lovituri de cuţit.

Bianca Claudia Beuca, o tânără de 23 de ani din Sighetul Marmaţiei, a plecat în Italia în speranţa unei vieţi mai bune. Tocmai divorţase de soţul ei, care a rămas la Sighet, şi a sperat să-şi refacă viaţa printre străini.

L-a luat cu ea şi pe Nicolas, băiatul din prima căsătorie. S-a angajat într-un bar din Tivoli, unde l-a cunoscut pe Andrei Scripcariu, un român originar din Târgovişte, care, la început, părea sufletist şi de încredere.

După numai câteva luni, românul de 24 de ani a devenit posesiv şi violent. Bianca a vrut să rupă această relaţie, decizie ce avea să o coste viaţa. Zilele trecute, Andrei s-a postat în faţa casei ei.

Ea l-a văzut şi a reuşit să-l evite, în prima fază, refugiindu-se în barul în care lucra. El nu a renunţat şi, aproape de 11 noaptea, a blocat-o la ieşirea din bar. Femeia era cu Nicolas în braţe. Fără să ţină cont de micuţ, românul a bruscat-o şi a împins-o în maşina ei.

S-au luat la ceartă şi bărbatul, incapabil să se mai controleze, a ucis-o cu un cuţit de mari dimensiuni pe care îl avea la el. Apoi a încercat să-şi ia viaţa, rănindu-se la gât şi abdomen.

Pentru Bianca, orice ajutor a venit prea târziu, iar agresorul este internat în stare stabilă la un spital din Roma. Fostul soţ al Biancăi a plecat în Italia ca să se ocupe de repatrierea cadavrului.

Autorităţile italiene trebuie să decidă cine îl va creşte pe Nicolas: mama Biancăi, aflată şi ea în Italia, sau tatăl natural, care trăieşte în Sighet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net