Serbeaz─â Cr─âciunul zilnic, de 15 ani

22 decembrie 2015
image
Britanica Jayne Winterham, de 60 de ani, spune c─â masa festiv─â o ajut─â s─â nu se ├«ngra┼če. Jayne m─ân├ónc─â ├«n fiecare zi bucate tradi┼úionale

E ├«ndr─âgostit─â de Cr─âciun! Din aceast─â cauz─â, Jayne Winterham a decis s─â ├«l serbeze ├«n fiecare zi. Are bradul ├«mpodobit permanent ├«n cas─â ┼či, zilnic, nu ├«i lipse┼čte masa festiv─â cu toate bun─ât─â┼úile tradi┼úionale.

Jayne Winterham, ├«n v├órst─â de 60 de ani, din Bristol, s-a hot─âr├ót s─â serbeze Cr─âciunul ├«n fiecare zi din anul 2000, c├ónd copiii ei, Jessica, de 33 de ani, Olivia, de 31 de ani, Charlotte, de 29 de ani, ┼či Harry, de 25 de ani, au plecat de acas─â. A vrut s─â suplineasc─â golul l─âsat de ei cu bucuria S─ârb─âtorilor. Casa mereu plin─â de ornamente, masa festiv ├«mpodobit─â cu lum├ón─âri aprinse, m├óncarea bun─â o fac s─â se simt─â bine ├«ntotdeauna. A contabilizat c─â, ├«n 15 ani, s-a r─âsf─â┼úat cu 5.475 de fripturi de curcan, 21.900 de cartofi, 82.125 de verze de Bruxelles, 16.425 de morcovi. Cu timpul ┼či-a dat seama c─â s─ârb─âtorirea zilnic─â a Cr─âciunului o ajut─â nu numai ├«n plan psihic. M├óncarea bun─â, tradi┼úional─â, o ajut─â s─â-┼či p─âstreze mereu greutatea de 63 de kilograme. ├Änainte, de fiecare dat─â c├ónd veneau S─ârb─âtorile, lua propor┼úii. Dup─â ce a ├«nceput s─â aib─â mereu bucate de s─ârb─âtoare la mas─â, s-a plictisit de acestea ┼či nu mai face execese alimentare. Astfel, reu┼če┼čte s─â-┼či p─âstreze o greutate ideal─â pentru ├«n─âl┼úimea sa.

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vladimir putin picior png
Bayraktar TB2 Runway jpg
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg