Sunt gemeni, dar s-au n─âscut ├«n ani diferi╚Ťi

2 ianuarie 2018
image
Micuţul Joaquin a venit pe lume la 31 decembrie, iar Aitana s-a născut la 1 ianuarie

O ├«nt├ómplare uimitoare! Gemenii Joaquin ┼či Aitana Ontiveros s-au n─âscut ├«n ani diferi┼úi. Din cauza lungului tarvaliu al mamei, b─âie┼úelul s-a n─âscut anul trecut, ├«n 2017, iar surioara lui a venit pe lume ├«n 2018.

Nimeni nu poate programa cu exactitate c├ónd vin pe lume copiii, ├«n cazul na┼čterilor naturale. O ├«nt├ómplare inedit─â a avut loc, din aceast─â cauz─â, ├«n California, SUA. Maria Ontiveros, o asistent─â de farmacie, ├«n v├órst─â de 27 de ani, din Earlimart, ┼čtia c─â urmeaz─â s─â nasc─â gemeni ├«n jurul datei de 27 ianuarie. Iat─â ├«ns─â c─â micu┼úii nu au vrut s─â mai a┼čtepte ca s─â vin─â pe lume am├óndoi ├«n 2018. Brusc, m─âmica a ├«nceput s─â aib─â contrac┼úii ┼či, ├«n loc s─â se mai preg─âteasc─â pentru Revelion, a ajuns la maternitate. So┼úul ei, Joaquin Ontiveros, ├«n v├órst─â de 30 de ani, de asemenea asistent de farmacie,  a dus-o de urgen┼ú─â la spitalul Delano Regional Medical Center.

Travaliul femeii a ├«nceput ├«n ziua de 31 decembrie, ├«n jurul orei 19.00. A┼ča c─â a trebuit s─â-┼či ia ÔÇťadioÔÇŁ de la masa la restaurant pe care o rezervase ├«mpreun─â cu partenerul s─âu. ├Än loc de dans ┼či distrac┼úie, Maria l-a adus pe lume pe micu┼úul Joaquin la ora 23.58, un b─âie┼úel s─ân─âtos care a c├ónt─ârit la na┼čtere 2,5 kilograme. Surioara lui s-a mai l─âsat ceva timp a┼čteptat─â. Astfel c─â m─âmica fericit─â a reu┼čit s─â r─âsufle u┼čurat─â abia la 1 ianuarie, la ora 0.16, c├ónd a venit pe lume ┼či feti┼úa sa, Aitana. Ea a c├ónt─ârit la na┼čtere 2 kilograme.

De┼či s-au n─âscut la o distan┼ú─â de doar 18 minute, gemenii vor avea ├«nscri┼či ├«n certificatul de na┼čtere ani diferi┼úi. Nici nu vor avea aceea┼či zi de na┼čtere. Unul va avea ziua la 31 decembrie, cel─âlalt la 1 ianuarie. P─ârin┼úii, care mai au al┼úi trei copii acas─â, au primit daruri ├«n valoare de 3.000 de dolari din partea angaja┼úilor de la spital ┼či a vecinilor, datorit─â ├«nt├ómpl─ârii neobi┼čnuite. 

image

Avionul a decolat ├«n 2018 ┼či a aterizat ├«n 2017!

simeon stalpnicul png

Diferen┼úa de fus orar a f─âcut posibil─â o c─âl─âtorie ├«n timp!  Un avion al companiei  Hawaiian Airlines a decolat din Auckland, Noua Zeeland─â, la ora 12.05,  ├«n 2018.  Aeronava a aterizat ├«n Honolulu, Hawaii, la ora 10.16,  ├«n 2017. Datorit─â diferen┼úelor de fus orar, pasagerii au putut s─â s─ârb─âtoreasc─â trecerea ├«n noul an de dou─â ori. Diferen┼úa de fus orar dintre cele dou─â destina┼úii este de 23 de ore. Zborul HA446, al companiei aeriene Hawaiian Airlines, pe cursa Auckland-Honolulu, era programat s─â decoleze la ora 23.55, pe 31 decembrie. Din cauza ├«nt├órzierii neprev─âzute, avionul a plecat la drum, ├«n anul acesta, ┼či a ajuns la destina┼úie anul trecut!

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
Pensionari din România jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
3 helen mirren jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg