Sute de prezervative folosite, trimise prin poștă la zeci de femei din Australia. Ce a aflat poliția

Poliția din Melbourne investighează un caz ieșit din comun. Cel puțin 65 de femei au primit prin poștă prezervative folosite. Acestea erau în scrisori care conțineau mesaje scrise de mână. În total au fost expediate sute de astfel de obiecte, toate folosite, relatează BBC.

image

Scrisorile au fost expediate într-o zonă delimitată din sudul și sud-estul orașului Melbourne.

Poliția crede că victimele au legătură între ele și sunt vizate de „un atac țintit”.

Toate femeile care au ajuns la poliție pentru a reclama că au primit scrisori conținând mesaje bizare, dar și prezervative folosite, au fost eleve la școala privată de fete Kilbreda College din oraș, în 1999, a stabilit investigația.

Au fost femei care au primit mai multe astfel de scrisori scrise de mână din care nu lipsea obictul „rușinos”, a spus poliția.

Anchetatorii efectueaza acum analize ADN și investighează scrisul de mână pentru a-l depista pe făptuitor, a declarat sergentul principal interimar, Grant Lewis.

Se pare că adresele femeilor au fost obținute dintr-un anuar pe care l-au întocmit ca eleve în urmă cu 24 de ani, a spus el.

Unele scrisori erau scrise de mână, altele dactilografiate, dar toate conțineau mesaje „sugestive și amenințătoare... sexualizate”, a spus Lewis.

„Mesajul nostru către infractor ar fi „trebuie să oprești asta” și „te vom găsi”.

„Nu știm care este legătura cu școala. Ar putea fi un fost elev, un angajat... ar putea fi cineva care a găsit acest anuar la gunoi și joacă un joc".

Multe dintre scrisori au fost trimise la vechile adrese de domiciliu ale femeilor și au fost deschise de părinții acestora, care au fost traumatizați și furiși.

„Asta nu mai e glumă. Vrem doar să se oprească. Una dintre fete a primit patru scrisori”, a povestit una dintre femeile care a primit ciudata scrisoare.

Kilbreda College, o școală catolică independentă pentru fete, a fost înființată de surorile Brigidine în 1904 și are aproximativ 900 de elevi înscriși.

Colegiul ajută la anchetă, a spus poliția.

Directorul Nicole Mangelsdorf a declarat pentru ziarul Herald Sun din Melbourne că școala a scris foștilor elevi încurajând orice alte victime să se prezinte la poliție.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net