Vânează iguane şi le găteşte
Vânează iguane prin copaci, apoi le omoară şi le găteşte cu avocado şi smântână. Brittany Peters, din Florida, zice că au gust de pui, dar carnea lor e mai bogată în proteine.
Vânează iguane şi le găteşte ca să nu mai cheltuie bani pe mâncare! Brittany Peters, o femeie din Minneapolis, Florida, a găsit o soluţie pentru a stârpi iguanele care se înmulţesc foarte mult şi în acelaşi timp să mai facă şi economii. Brittany găteşte carnea de iguană cu ceapă, avocado şi smântână.
Americanca ucide iguanele prin decapitare sau cu o armă cu bile. Autorităţile din Florida permit vânarea animalelor. Însă uciderea lor nu trebuie să fie prin metode barbare. Vânează iguane şi le găteşte fiindcă au o carne delicioasă. Localnicii numesc aceste animale „găinile din copaci”. Asta fiindcă au o carne care seamănă cu cea de pasăre. Este o carne slabă cu multe proteine. Iguanale sunt considerate delicatese în ţări din America de Sud şi America centrală. Au început să fie vânate aşa de mult, încât au fost incluse pe lista animalelor în pericol de dispariţie în unele state. „Sper să-i încurajez pe prietenii mei din Florida să mănânce aceste şopârle. Le promit că sunt delicioase”, spune Brittany Peters. Vânează iguane şi le găteşte fiindcă îi place mult carnea lor.