VIDEO Accident în Seattle. 4 oameni au murit după ce o macara s-a prăbușit pe șosea

29 aprilie 2019
article img
O macara s-a prăbușit în Seattle peste șosea Foto: Captură Twitter

Patru persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, după ce o macara de construcţii s-a prăbuşit, în centrul Seattle, peste şase maşini aflate în trafic. Printre victimele rănite le accidentului se numără și un bebeluș de doar 4 luni, care a ajuns cu părinții la spital.

Accident cu urmări tragice în Statele Unite! O macara s-a prăbușit pe șosea, în Seattle, iar întregul incident nefericit a fost surprins în imagini ce au survolat pe internet ulterior, din acestea putându-se observa exact momentul în care utilajul cade peste autoturismele aflate în trafic.

Chiar centrul oraşului Seattle, macaraua se rupe la un moment dat şi bucăţi din ea cad în mijlocul străzii, peste maşinile aflate pe șosea. 4 oameni au murit şi şase autoturisme au fost strivite în urma prăbușirii masivului utilaj de construcții. Două dintre victime erau în macara, iar două în maşinile lovite.

Trei persoane au fost transportate la spital, iar o patra victimă rănită a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Printre aceștia s-au numărat și un bărbat, o femeie şi bebeluşul lor de 4 luni, care au ajuns, de asemenea, la spital. Potrivit Digi 24, accidentul s-a produs în momentul în care macaraua era demontată. Utilajul fusese folosit la lucrările de construcţie pentru un nou sediu Google.

Se pare că cele patru persoane au murit înainte ca pompierii să ajungă la faţa locului, așa cum declarat comandantul pompierilor Harold Scoggins. Macaraua s-a prăbuşit în apropierea intersecţiei Mercer Street cu Fairview Avenue, în apropierea drumului interstatal 5. Autorităţile nu cunosc, pentru moment, cauza prăbuşirii macaralei.