INTERVIU Alina Puşcaş: «Am învăţat să mă abţin de la mâncare!»

image
Alina Puşcaş

La cei 29 de ani pe care-i împlineşte astăzi, Alina Puşcaş are cu ce se lăuda.

Pasiunea pentru modeling a apropiat-o de televiziune, unde s-a lansat în rolul "Narcisei Sălbatice" (Antena 1). De atunci a rămas pe sticlă şi acum are un nou proiect.

Alina, vei prezenta emisiuna culinară „Top Chef"! Eşti un fan al mâncării?

Propunerea de a mă implica în acest proiect a venit într-un moment în care, culmea, tocmai îmi schimbasem stilul de alimentaţie. Am devenit lacto-vegetariană, lucru care îmi complică puţin existenţa în emisiunea „Top Chef", pentru că aici se gătesc tot felul de minunăţii pe bază de carne.

Te pricepi la gătit?

Pentru gustul meu şi al lui Viktor se pare că mă pricep. Cred că ştiu să gătesc aproape orice.

Când ai gătit ultima oară? Ce şi pentru cine?

Acum două zile, am gătit Risotto Funghi cu parmesan şi busuioc pentru Viktor. El este singurul meu "cobai" şi până acum nu am primit critici prea multe.

Ţi s-a întâmplat să arzi mâncarea?

DA! Oricât aş încerca, orice sfaturi aş asculta, oricum aş face, de fiecare dată când vreau să fac mămăligă, NU-MI IESE!!! Fie o ard, fie nu o fierb cum trebuie... e un chin pentru mine, mai ales că mi se întâmplã destul de des să-mi fie poftă de o porţie de mămăliguţă cu lapte, ca la bunica acasă.

Dar Viktor găteşte?

Da, în mod constant. Până acum mi-a gătit tot felul de bunătăţi, dar mi-a rămas în minte un calcan la plită cu sos de lămâie şi ierburi aromatice, cu garnitură de cartofi minioni franţuzeşti. A fost delicios totul!

Până acum tot ai vorbit despre mâncare. Dar spune-mi, te rog, cum îţi menţii silueta?

În ceea ce priveşte silueta, recunosc, mă chinui. Dacă aş mânca atât cât îmi doresc şi poftesc, nu aş arăta aşa. Am învăţat să mă abţin şi mai ales să renunţ la carne şi să reduc la minimum consumul de dulciuri.

Ai ţinut vreodată o cură drastică?

Da, am avut o perioadă, pe la 20 de ani, când m-am îngrăşat brusc, într-o lună jumătate am luat 15 kg. Când am realizat, timp de aproape două săptămâni am consumat doar sucuri fresh, biscuiţi simpli şi multe ceaiuri. Mi-am revenit imediat, dar nu recomand nimănui aşa ceva!

Ce-ţi place cel mai mult la tine, din punct de vedere fizic?

Pãrul... motiv pentru am încercat cât de mult am putut să nu-l vopsesc şi să-l protejez.

Ce imperfecţiuni ai şi cum le maschezi?

Am mai multe, însă rămân micile mele secrete. Oricum, pot să vă spun că am mai multe cicatrice pe care, de fapt, nu-mi place să le maschez, mai ales cea de la ochiul drept - arcada dreaptă, aş fi putut chiar să o scot cu laser, dar mi se pare că este parte din mine şi am ajuns să o ador.

Povesteşte-ne puţin despre iubitul tău. Cum l-ai cucerit?

El spune că s-a întâmplat la primul sărut.

simeon stalpnicul png

Dar unde a fost acel sărut? Cum v-aţi cunoscut?

Ne-am văzut la o petrecere, ne-am plăcut la cea de-a doua petrecere (la o săptămână distanţă), unde am avut parte şi de primul sărut total inocent, ne-am mutat împreună după trei zile de la sărut şi de atunci am fost nedespărţiţi. După prima lună de convieţuire, Viktor mi-a dat inelul de logodnă.

Dar el cum te-a sedus?

Cu atenţia lui copleşitoare şi cu felul în care îmi sorbea orice cuvânt (nu ştiu dacă o făcea pentru că vorbeam prea repede).

Ştiu că în iunie aţi împlinit trei ani de relaţie şi că urma să faceţi cununia civilă. Ce s-a întâmplat de s-a amânat?

Da, am împlinit trei anşori frumoşi care urmează să fie şi „încununaţi" în curând. Am vrut să facem cununia în vară, dar nu am avut când să ne ocupăm de acte pentru că am fost prinsã cu emisiunea "Te cunosc de undeva!", iar după ce s-au terminat filmările la sezonul al doilea am început cu "Top Chef" şi din nou nu am avut când să mă ocup de acte. Oricum, cu siguranţă o să vă anunţ cum am o dată exactă.

De luni o vedeţi în cadrul emisiunii «Top Chef»

Din 5 noiembrie, Antena 1 prezintăun nou show pe teme culinare a cărui gazdă e Alina Pușcaș. 24 dintre cei mai buni bucătari din România se vor înfrunta în acest concurs, dar numai unul singur va ajunge primul Top Chef din istoria bucătăriei româneşti. Marele premiu constăîntr-un cec de 50.000 de euro și un cursde pregătire, în Franța. Arbitrii luptei sunt cei mai buni chefi din România: Nicolae Tand, Tudor Constantinescu şi Joseph Hadad (de la stânga la dreapta).

De când s-a alăturat echipei emisiunii culinare "Top Chef", care va debuta la Antena 1, luni, 5 noiembrie, fiecare zi din viaţa Alinei Puşcaş este mult mai aglomerată. Începe la 07.00 şi se termină după 21.00. Totuşi, Alina debordează de energie şi nu o deranjează nici măcar faptul că şi-a amânat nunta din cauza serviciului.

S-a născut în Sibiu, la 2 nov. 1983; Mai are o soră, Alexandra, din cea de-a doua căsătorie a tatălui ei; A urmat cursurile Colegiului Naţional "Unirea" din Târgu Mureş, secţia de limbi străine, şi cursurile Facultăţii de Economie a Turismului Intern şi Internaţional din cadrul Universităţii Româno-Americane Bucureşti;Când era mică visa la multe meserii: "Cântăreaţă, balerină, actriţă şi medic. Îmi doream să le fac pe toate şi eram convinsă că există timp fizic să le practic în acelaşi timp";Prima dată a apărut la televizor când avea 14 ani, la o televiziune locală. "Câştigasem Miss Boboc şi fusesem invitată să povestesc ce trăiri am avut pe parcursul concursului, în momentul în care am câştigat, să le povestesc felul în care m-am pregătit pentru competiţie şi ce planuri de viitor am"; Dimineaţa ei începe cu un ceai sau cu un capuccino, apoi mănâncă un fruct, bea un iaurt şi serveşte un sendviş mediu cu brânză verdeaţă şi ou;Cu cât câştigă mai mult, cu atât cheltuie mai mult: "Majoritatea bãnuţilor se duc pe cosmetice şi în restaurante, pentru că-mi place să-mi respect poftele culinare";Nu e superstiţioasă, nu crede nici în semne, nici în Horoscop;Cea mai recentă carte citită: "Maestrul şi Margareta" de Mihail Bulgakov;Uite cum arată o zi de lucru de-a Alinei: "Mă trezesc la 07.00, fac duş, servesc un mic dejun, la 08.00 ajung la platou, pentru machiaj, la 09.00 încep filmările şi mai ajung acasă abia la 21.00. Aici, discut cu Viktor despre ce zile am avut fiecare şi despre ce am putea face în weekend, dacă nu avem treabă, timp în care unul din noi doi adoarme şi brusc se aşterne liniştea nopţii".

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
Elon Musk la inaugurarea fabricii Tesla din Germania FOTO EPA-EFE
criptomonede- bitcoin-ethereum-litecoin-xrp-crypto.jpg
subway alba iulia
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png