Iuliana Tudor dezminte zvonurile: «Nu am o boală incurabilă»

UPDATE 22 SEPTEMBRIE

Iuliana asigură pe toată lumea că nu are o boală incurabilă, deşi starea ei de sănătate nu este tocmai roz.

Iată ce spune vedeta:

"Când m-am decis să fac public anunţul despre sarcină nu am ascuns nicio clipă faptul că sarcina a readus în prim-plan unele probleme mai vechi de sănătate (încheiate în 2004) şi că, la început, medicii nu mi-au oferit speranţe de 100% în legătură cu aceasta.

Dintotdeauna am preferat ca partea personală a vieţii mele să rămână departe de presă şi am considerat că un comunicat oficial despre sarcină va fi de ajuns pentru a-mi explica absenţa de la ultimele ediţii ale emisiunii «O dată-n viaţă» din sezonul trecut.

Dar nu a fost aşa, jurnaliştii insistând să afle despre ce probleme de sănătate este vorba.

Singura mea declaraţie pe această temă a fost aceea că problemele respective sunt de natură hematologică şi necesită o supraveghere medicală atentă pe tot parcursul sarcinii. Atât!

Precizez că nu am făcut nicio declaraţie pentru revista Spy şi că toate informaţiile din respectivul material de presă au fost obţinute din alte surse.

Despre veridicitatea acestora pot să vă spun că, din fericire, verdictul implacabil pe care semnatarii articolului l-au dat despre starea mea de sănătate este neadevărat.

Am, într-adevăr probleme de sănătate, dar ele nu sunt nici pe departe atât de grave ca cele menţionate în articol. Nu este nicidecum vorba de o boală incurabilă!

.............................................................................................

Citeşte şi:

Iuliana Tudor este însărcinată în şase luni! FOTO

Iuliana Tudor: «În casa asta am învăţat să fiu soţie»

Iuliana Tudor, pe urmele Mădălinei Manole la spital

Prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă“, de la TVR, Iuliana Tudor, suferă de o maladie cumplită: leucemie, anunţă revista Spy. Vedeta TVR este însărcinată în luna a şasea şi riscă să nu îşi vadă niciodată copilaşul.

Vedeta TVR în vârstă de 33 de ani a aflat în 2004 că suferă de leucenie. Ea a făcut transplant de măduvă, însă medicii s-au arătat rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire, relatează adevarul.ro

Însărcinată în şase luni, Iuliana Tudor şi copilul său au doar 50% şanse de supravieţuire la naştere, după spusele medicilor.

În aceste condiţii, declaraţiile făcute în urmă cu doar o săptămână pe site-ul TVR, primesc o altă însemnătate:

,,După ce medicii mi-au spus că va fi o sarcină cu risc major am considerat că cel mai potrivit ar fi să nu împărtăşesc în presă motivul adevărat al acestei absenţe. Mi-a fost teamă să trăiesc public drama pierderii unui copil, după ce anunţam o asemenea bucurie.", a declarat Iuliana pe siteul TVR.

În primele momente, medicii nu au dat şanse prea mari sarcinii, ,Acum însă, cel mai important lucru este că, cel puţin în acest moment, bebe e în siguranţă", a mai spus vedeta."

Contactată de reporterii click.ro PR-ul prezentatoarei a refuzat să ofere declaraţii pentru moment, precizând că va reveni cu detalii în cursul aceste seri.

Revenim cu amănunte.

*Leucemia este un cancer al celulelor sângelui lui. Celulele din sânge sunt produse în măduva osoasă, care este un țesut prezent în majoritatea oaselor. În leucemie, măduva osoasă începe să producă prea multe leucocite (celulele albe) și uneori acestea nu-și mai îndeplinesc funcțiile. Aceste celule se înmulțesc în continuu, când ar fi normal să se oprească din acest proces, conform Wikipedia.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pensie bani jpeg
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg
image png