La 15 ani, violată de un bolnav de SIDA

Ultima actualizare:

Drama prin care trece o familie din comuna timişeană Nădrag nu pare să se mai sfârşească. De o viaţă, Ioan şi Florentina Fânariu se luptă cu SIDA. Primul lor nou-născut, care a primit la naştere nota 10, din partea medicilor, a fost infectat cu HIV din cauza unei asistente neatente care l-a vaccinat cu o seringă nesterilă.

Copilul a crescut, însă după opt ani de luptă cu necruţătoarea boală, a murit.  Joi seara, Andreea Fânariu a plecat până în vecini să cumpere pâine, dar a avut ghinionul să se întâlnească cu un prieten al tatălui ei. Înfierbântat de la alcoolul consumat la birtul din comună, Petre Alcan, 27 de ani, a forţat-o pe tânără să întreţină relaţii sexuale cu el, în spatele liceului din localitate.

Tânăra a trăit fiecare secundă cu gândul că teribila boală de care suferea bărbatul - SIDA - îi va veni de hac. Plânsă, fata de 15 ani a ajuns acasă, unde le-a povestit părinţilor toată grozăvia. Mama Andreei Fânariu este în stare de şoc şi îi este ruşine să mai iasă pe stradă după cele întâmplate.

Citeşte şi:Bunicul violator din Chirnogeni, 15 ani de închisoareÎi favorizează pe cei care au violat-o, în schimbul unor cadouri!Incredibil! Ea este eleva-proxenetUn tânăr de 17 ani a răpit şi violat o minoră de 11 aniUn proxenet român obliga minore să se prostituezeElevă violată şi jefuită pe drumul spre casă

„Mă uit la fata mea şi văd prin ce trece. O doare, simt asta. Putea să aibă un viitor strălucit, iar acum este forţată să se bucure de fiecare zi în parte. Când ieşim pe stradă, toată lumea se uită la noi cu groază", spune Florentina Fânariu, mama elevei.

După ce tânăra a depus plângere la poliţie, Petre Alcan a fost arestat preventiv pentru o lună de zile şi dus în arestul Poliţiei Timiş, într-o celulă separată, tocmai pentru că este bolnav de SIDA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bataie intre doctorite jpg
muraturi freepik png
crestere salarii jpg
mihaela bilic instagram jpg
toma gheorghe cel mai batran criminal in serie din romania jpg
prosoape jpg
crizanteme istock jpg
vegetables 5992673 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net