Lăcătuş e pe făraş. Vine Olăroiu?

simeon stalpnicul png

Cosmin Olăroiu e gata să se reîntoarcă la Steaua! Deşi acest lucru părea de neconceput în urmă cu câteva zile, se pare că tehnicianul de 42 de ani a ajuns în cele din urmă la un acord de principiu cu Gigi Becali, urmând să preia echipa chiar din această iarnă.

Liber de contract din 24 decembrie, când şi-a dat demisia de la Al-Sadd Doha, la scurt timp după ce a câştigat Cupa Stelelor Qatarului, Oli s-a lăsat înduplecat de latifundiarul din Pipera şi de managerul Mihai Stoica să revină în Ghencea după trei sezoane şi jumătate, în ciuda faptului că are în acest moment propuneri extrem de tentante de la alte echipe din zona Golfului Persic.

Citeşte şi:

Rădoi: "Nu l-aş vedea pe Olăroiu la Steaua"

3 milioane $ pentru Olăroiu!

Olăroiu a câştigat Cupa Qatarului!

Sfatul lui Olăroiu: «Nu cedaţi psihic!»

Totul se va clarifica însă în zilele următoare, după ce Gigi Becali va clarifica situaţia lui Marius Lăcătuş. Pentru că i-a promis soţiei „Fiarei", Mariana Lăcătuş, că nu-l va mai umili pe fostul număr 7, latifundiarul evită să-l demită pe tehnician, însă a lansat în ultimele zile mai multe atacuri virulente la adresa lui Lăcătuş, sperând că astfel îl va determina să plece singur.

„Lot valoros, de titlu, am sigur, asta ştiu. Să vedem dacă am şi antrenor... Nu pot să spun despre Lăcătuş că este antrenor bun, pentru că aş minţi. El trebuie să ia titlul şi să-mi dea cu el în cap, ca să zic altceva! Dacă te bate Gaz Metan acasă, ce încredere să am?!", a tunat Gigi Becali.

Planul patronului pare să dea roade, întrucât Lăcătuş şi-a anunţat deja colaboratorii că este posibil să părăsească echipa. „Dacă Gigi şi-a pierdut încrederea în mine şi nu vrea să-şi ţină cuvântul dat, să-mi spună.

Nu ţin cu lanţurile de scaunul de antrenor. N-ar fi prima oară când mă dă afară", a recunoscut „Fiara".

Lăcătuş intenţiona să poarte o discuţie lămuritoare cu Gigi Becali înainte de reunirea lotului, însă întârzierea avionului care-l aducea din Spania i-a dat planurile peste cap. Aeronava a aterizat pe Aeroportul „Henri Coandă" cu doar 45 de minute înaintea orei fixate pentru reunire, aşa că antrenorul a mers direct în Ghencea, unde a condus prima şedinţă de pregătire a anului 2011.

Oli îşi va aduce oamenii lui

Plecarea lui Lăcătuş ar fi echivalentă şi cu despărţirea de doi din actualii secunzi, Edi Iordănescu şi Nelu Naghi, ultimul fiind naşul de cununie al „Fiarei".

Caramarin va fi păstrat şi în staff-ul lui Oli, care l-a avut elev la FC Naţional şi Timişoara, însă Oli îi va readuce în Ghencea şi pe colaboratorii săi tradiţionali: secunzii Necula şi Pedrazzini, antrenorul cu portarii Iordache şi preparatorul fizic Hippoliti. Bolborea ar putea fi cooptat în cadrul Academiei Steaua.

Roş-albaştrii s-au reunit fără Ricardo!

Roş-albaştrii s-au antrenat pentru prima oară în 2011 pe un teren acoperit de zăpadă, în ciuda faptului că la Bucureşti erau 2°C.

Elevii lui Lăcătuş au fost vizibili incomodaţi de ceaţa deasă aşternută deasupra Capitalei, motiv pentru care şedinţa de pregătire a fost scurtată simţitor. Singurul absent a fost brazilianul Ricardo Gomes, care pare să nu se fi dezvăţat de năravurile căpătate în vremea când evolua la Unirea Urziceni.

Totuşi, oficialii Stelei au dat asigurări că mijlocaşul va fi prezent la antrenamentul de astăzi, susţinând totodată că întârzierea sa e cauzată de întârzierile unor avioane. În cazul în care Ricardo nu se va ţine de cuvânt, Gigi Becali a declarat că-l va amenda drastic.

"Aici nu e circ, e Steaua Bucureşti. Nu vine, îl amendez cu 50.000 de euro!", a decretat latifundiarul. Singurul jucător care s-a încumetat să se antreneze în şort a fost un alt brazilian, Bonfim, în timp ce Latovlevici a prins doar finalul şedinţei de pregătire, fundaşul fiind blocat vreme de mai multe zeci de minute în traficul bucureştean.

La primul antrenament în Ghencea după doi ani şi jumătate, veteranul Nicolae Dică a fost responsabil cu buna dispoziţie, el remarcându-se de la început ca fiind unul dintre liderii actualului lot.

Şedinţa de pregătire a fost supervizată de pe margine şi de managerul general, Mihai Stoica, respectiv de către directorul sportiv al clubului, Narcis Răducan. (Sebastian Perju)

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg