Lăcătuș nu vrea statuie de la Gigi

"Sunt foarte bucuros pentru că am obţinut o victorie importantă contra echipei campioane. Înaintea acestei etape ocupam o poziţie în clasament care nu ne făcea cinste, dar la finalul meciului de azi fotbaliştii merită felicitări pentru ceea ce au făcut pe teren", a declarat "Fiara".

"Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să luăm ce este bun din această victorie şi să continuăm seria rezultatelor pozitive. Nu aşteaptă meciuri grele în Cupa României şi în campionat, cu Internaţional Curtea de Argeş", a spus Marius Lăcătuş, la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Unirea Urziceni, citat de NewsIn.

Tehnicianul a comentat şi iniţiativa lui Gigi Becali de a construi statui fostelor glorii ale Stelei: "Mă interesează mai puţin statuia lui Gigi, nu e o răutate din partea mea că spun asta, dar mă mulţumesc cu ce am. Dacă vrea s-o facă, nu am nimic împotrivă, mă dor însă unele afirmaţii împotriva foştilor colegi şi foştilor antrenori, dar ăsta e Gigi".

Petrescu: nu am meritat să pierdem

Dan Petrescu a făcut analiza meciului cu FC Vaslui şi a concluzionat că echipa sa a pierdut nemeritat: "A fost prima înfrângere acasă în acest sezon, una clar nemeritată. Ne-am bătut singuri, la 1-0 am ratat 4-5 ocazii monumentale. S-a văzut valoarea Vasluiului, prin jucători ca Gerlem şi Wesley, care au făcut diferenţa prin două goluri superbe. Pierdem împreună şi câştigăm împreună, dar sincer nu mă aşteptam să pierdem cele trei puncte azi. La 1-0, după ratările acelea, mi-am spus că dacă scoatem un egal va fi bine".

Tehnicianul campioanei României a mai enumerat şi alte cauze ale insuccesului cu FC Vaslui şi a menţionat că va lua sancţiuni împotriva jucătorilor care l-au dezamăgit: "Fotbaliştii care au fost la lot şi accidentarea lui Todoran ne-au dat peste cap planurile. Din păcate, în acest sezon am pierdut cu Dinamo şi Vaslui, echipe pe care le-am învins mereu. Unii fotbalişti m-au dezamăgit şi vor sta lângă mine pe bancă o perioadă lungă de timp. Rezultatul meciului cu FC Vaslui nu mă mulţumeşte deloc".

Petrescu s-a referit şi la întâlnirea cu Rangers, din Grupa G a Ligii Campionilor: "Aveam nevoie de alt moral înainte de meciul cu Rangers şi aştept un răspuns din partea tuturor jucătorilor la jocul din Scoţia".

FC Vaslui a câştigat, vineri, în deplasare, în faţa Unirii Urziceni, scor 2-1, şi a obţinut astfel cea de-a doua victorie din tot atâtea meciuri cu Marius Lăcătuş pe banca tehnică.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
inna sexy jpg
horoscop jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub gabi bădălău png
image
image
image
image
image
image
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg