Lăzăruţ, pe locul animatoarelor într-un club din Braşov - FOTO

simeon stalpnicul png

Tânăra a aplaudat şi a dansat alături de braşoveni pe ritmurile incendiare ale celor de la Chicane. Prezentatoarea emisiunii „Super Bingo Metropolis" a venit ieri la Braşov, special pentru a asista la concertul incediar susţinut de trupa Chicane, în Kasho Club.

Chicane, unul dintre cele mai apreciate nume ale muzicii electro-dance din lume a concertat azi-noapte live în Kasho, cel mai de fiţe club din Braşov, atrăgând numeroşi fani din întreaga ţară.

Vezi aici mai multe imagini

Printre aceştia s-a numărat şi Raluca Lăzăruţ, care pentru a ajunge la concert a plecat încă de vineri dimineaţă din Bucureşti. După-amiază a vizitat Centrul vechi al oraşului de la poalele Tâmpei, a mâncat o ciorbă de fasole boabe cu costiţă afumată la Hotelul Bella Muzica, iar seara şi-a petrecut-o în Kasho Club.

simeon stalpnicul png

"Am venit să-I ascult pe cei de la Chicane. Când am auzit că vor concerta în Kasho, nu am putut să ratez un asemenea eveniment. Clubul este foarte frumos, intrarea este deosebită şi atmosfera foarte faină", a declarat Raluca.

image

Încă de la ora 01.30, când trupa Chicane a urcat pe scena din Kasho, Raluca s-a aşezat lângă scenă, chiar pe platforma pe care dansează animatoarele clubului, tocmai pentru a-i vedea mai bine pe componenţii trupei.

Prezentatoarea a venit la Braşov împreună cu câţiva prieteni. Încântaţi de concert au fost şi designerul vestimentar Stephan Pelger, Mihai Dobrovolski, Tania Budi şi Amalia Năstase.

Încântată de Braşov

Raluca ne-a mărturisit că adoră Braşovul. Piaţa Sfatului, pietonala şi clădirile specifice unui oraş istoric au determinat-o pe prezentatoarea tv să ne mărturisească că va reveni, cu drag, în Braşov cu orice altă ocazie.

Ea a mai fost acum o lună în Braşov, împreună cu caravana Super Bingo Metropolis pentru a vorbi cu jucătorii fideli şi pentru a-i informa despre concurs pe cei care încă nu joacă. "Oamenii de la Braşov sunt receptivi şi amabili. Oraşul este curăţel, cochet şi primitor. Cu siguranţă am să mai vin la Braşov şi în Kasho", a mai spus Raluca.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
 Recruți ruși la un antrenament FOTO Profimedia
Sabia lui Ștefan cel Mare FOTO Mariana Iancu jfif
image
image
image
image
cub florina mihaila sexy braileanca png
kiss FM jpeg
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png
Regina Elisabeta a II a jpg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg