Lăzăruţ, pe locul animatoarelor într-un club din Braşov - FOTO

simeon stalpnicul png

Tânăra a aplaudat şi a dansat alături de braşoveni pe ritmurile incendiare ale celor de la Chicane. Prezentatoarea emisiunii „Super Bingo Metropolis" a venit ieri la Braşov, special pentru a asista la concertul incediar susţinut de trupa Chicane, în Kasho Club.

Chicane, unul dintre cele mai apreciate nume ale muzicii electro-dance din lume a concertat azi-noapte live în Kasho, cel mai de fiţe club din Braşov, atrăgând numeroşi fani din întreaga ţară.

Vezi aici mai multe imagini

Printre aceştia s-a numărat şi Raluca Lăzăruţ, care pentru a ajunge la concert a plecat încă de vineri dimineaţă din Bucureşti. După-amiază a vizitat Centrul vechi al oraşului de la poalele Tâmpei, a mâncat o ciorbă de fasole boabe cu costiţă afumată la Hotelul Bella Muzica, iar seara şi-a petrecut-o în Kasho Club.

simeon stalpnicul png

"Am venit să-I ascult pe cei de la Chicane. Când am auzit că vor concerta în Kasho, nu am putut să ratez un asemenea eveniment. Clubul este foarte frumos, intrarea este deosebită şi atmosfera foarte faină", a declarat Raluca.

image

Încă de la ora 01.30, când trupa Chicane a urcat pe scena din Kasho, Raluca s-a aşezat lângă scenă, chiar pe platforma pe care dansează animatoarele clubului, tocmai pentru a-i vedea mai bine pe componenţii trupei.

Prezentatoarea a venit la Braşov împreună cu câţiva prieteni. Încântaţi de concert au fost şi designerul vestimentar Stephan Pelger, Mihai Dobrovolski, Tania Budi şi Amalia Năstase.

Încântată de Braşov

Raluca ne-a mărturisit că adoră Braşovul. Piaţa Sfatului, pietonala şi clădirile specifice unui oraş istoric au determinat-o pe prezentatoarea tv să ne mărturisească că va reveni, cu drag, în Braşov cu orice altă ocazie.

Ea a mai fost acum o lună în Braşov, împreună cu caravana Super Bingo Metropolis pentru a vorbi cu jucătorii fideli şi pentru a-i informa despre concurs pe cei care încă nu joacă. "Oamenii de la Braşov sunt receptivi şi amabili. Oraşul este curăţel, cochet şi primitor. Cu siguranţă am să mai vin la Braşov şi în Kasho", a mai spus Raluca.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg