Liviu Vârciu, despre perioada LA: «Am avut bani enervant de mulţi»


    Liviu va face, în  scris, dezvăluiri  din dormitor
Liviu va face, în scris, dezvăluiri din dormitor

Invitat în emisiunea "Drept la ţintă" de la Kanal D, Liviu Vârciu a vorbit despre perioada în care cânta în trupa LA, perioadă care a fost, după cum afirmă chiar el, cel mai prosperă din viaţă.

Amintindu-şi despre începuturile trupei care l-a făcut celebru, Vârciu a mărturisit că veniturile pe care le făcea atunci din muzică erau unele de-a dreptul fabuloase. Cu toate acestea, el nu a reuşit să pună niciun ban "la saltea", fiind o fire foarte risipitoare. Din acest motiv, a ajuns, la bine de 10 ani de atunci, să stea într-un apartament cu chirie.

Primii bani câştigaţi au fost 500 de dolari pentru toată trupa. Am plecat la un concert la Oradea şi am venit acasă după 6 luni. Dacă aş face un calcul cu câţi bani am avut atunci, ar leşina mama. Cred că luam câte 8.000 de dolari pe zi, atât era un apartament atunci şi eu stau acum cu chirie. Îmi pare rău că nu mi-am ajutat părinţii cât a trebuit, dar mi-am trăit viaţa. Eu am avut alimentară, am dat faliment, am avut magazin de haine, am dat faliment. Sunt prost la d-astea", a spus el.

Trupa LA se va reuni pentru câteva ore pentru premiile RMA, sarcina de a-şi convinge foştii colegi să urce din nou pe scenă revenindu-i acum câteva zile lui Liviu Vârciu.

"Lucian Mitrea a venit la mine şi mi-a spus că se reunesc câteva trupe la RMA, N&D, 3SE şi am fost foarte încântat. Adi este un pic supărat că nu ştie dacă poate ajunge în ţară din cauza actelor pe care le aşteaptă în Anglia. O să cântăm două piese să vedem dacă mai au acelaşi impact la public, sunt reorchestrate", a mai spus Vârciu.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
Anamaria Prodan
culori brazi 2022
Ivana Knoll FOTO Instagram png
infidelitate 0 jpeg
pele gettyimages 841963610 jpeg
triunghiul mortii cinemagia  jpeg
brad de craciun pe masina de vanzare cumparat foto shutterstock 815989 jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan
masina cu lemne furate din padure jpeg