Lucescu a anunţat stranierii / Max Nicu, pe lista de aşteptare!

Stranierii convocaţi pentru meciurile din preliminariile CM cu Serbia şi Insulele Feroe: Cristian Săpunaru (FC Porto), Mirel Rădoi (Al Hilal), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Dorin Goian (Palermo), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Paul Codrea (Siena), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Adrian Mutu (Fiorentina).

Maximilian Nicu (Hertha Berlin) şi Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev) au primit şi ei vineri faxuri de principiu din partea selecţionerului, dar o decizie finală în ceea ce îi priveşte va fi luată cursul zilei de vineri, 2 octombrie.

Jucătorii din campionatul intern convocaţi pentru dubla cu Serbia şi Feroe vor fi anunţaţi după finalul etapei a 9-a a Ligii I. Lotul naţionalei se va reuni la data de 5 octombrie, la Centrul Sportiv de la Mogoşoaia, de la ora 13:00.

Partida cu Serbia se va disputa la data de 10 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua Roşie din Belgrad, în timp ce disputa cu Insulele Feroe esre programată pentru 14 octombrie, de la ora 21:0, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ. Ambele partide vor conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile pentru CM din Africa de Sud.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
cub botez reghecampf caciuc png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
romanii au talent 2023 adelina benga micuta contorsionista care i a cucerit pe jurati unde sunt oasele 3 size20 jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg