Lucia Crişan: «Mă apuc din nou de cântat»

Şi-a cunoscut soţul în urmă cu aproape 20 de ani, pe vremea când amândoi cântau cu foc la festivalurile din ţară. Lucia Crişan, acum medic de familie şi femeie aproape divorţată, tânjeşte după meseria de cântăreaţă, propunându-şi, de curând, să revină în show-biz.

„Cântam mai mult înainte să-l cunosc pe Cătălin, decât după ce m-am măritat cu el. Vreau să revin în muzică, să mă apuc din nou de cântat, iar apropiaţii mă susţin", ne-a declarat Lucia Crişan, fostă Bubulac.

De talent nu duce lipsă, iar cei care sunt prea tineri să şi-o reamintească, o pot asculta pe albumul „Aceştia suntem noi", lansat anul trecut, împreună cu soţul şi cei doi copii, Raris şi Daria.

Albumul conţine însă piese care parcă prevesteau destrămarea familiei, cântate de Lucia în cel mai emoţionant mod cu putinţă: „Mi-e teamă de tine", „Te pierd din nou" sunt doar două dintre melodiile-premoniţie care acum i se potrivesc Luciei mănuşă.

Au album de familie

Lucia, Cătălin şi cei doi copii ai lor, Raris şi Daria, au lansat anul trecut, în luna martie, un album muzical despre viaţa de familie.

Şi ele au avut mai mult succes după ce au divorţat

Anamaria Ferentz

Pe cât de repede s-au luat, pe atât de repede au divorţat. Anamaria Ferentz (33 de ani) şi omul de afaceri Marcel Toader, actualul soţ al Gabrielei Cristea, s-au despărţit acum patru ani cu scandal, solista afirmând că a fost agresată verbal şi fizic.

După ce şi-a încheiat socotelile cu Toader, Anamaria Ferentz a crescut într-un an câţi alţii în zece, ce-i drept şi datorită trupei Demmo din care făcea parte. Succesele profesionale au venit unul după unul, culminând cu vânzările-record ale cărţii „Oscar, minunatul meu căţel", volum pe care Anamaria l-a lansat imediat după divorţ.

A urmat şi cariera solo care se află acum pe o pantă ascendentă, solista având programul încărcat de concerte.

Dana Războiu

Proaspăta mămică Dana Războiu (33 de ani) are acum o viaţă ca-n poveşti alături de Bogdan Enoiu, lăsând în urmă un trecut amoros de coşmar. Ea a divorţat în 2005 de fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, dezvăluind că acesta o bătea cu pumnii şipicioarele.

Viaţa Danei a devenit din ce în ce mai roz, atât pe plan personal, cât şi profesional, fiind plătită regeşte de turcii de la Kanal D. De altfel, Dana Războiu va reveni la pupitrul ştirilor din 28 septembrie, după o pauză de maternitate de doar trei luni.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
pamela anderson jpeg
image
image
image
image
image
image
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
Talibanii nu mai vor să vadă femei nicăieri jpg