Mădălina Drăghici face nuntă la cort

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nunţi după nunţi în familia Media PRO. A fost de-ajuns ca Teo Trandafir să dea tonul. Mădălina Drăghici, frumoasa actriţă de la Acasă TV, se mărită şi ea pe 21 iulie, cu avocatul Ovidiu Pop, bărbatul cu care are o relaţie de un an şi jumătate.

Ea - actriţă la Acasă TV, el - avocat de succes. Mădălina Drăghici şi Ovidiu Pop s-au cunoscut în urmă cu un an şi jumătate, şi au decis recent să-şi oficializeze relaţia.

Cei doi îndrăgostiţi au programat nunta peste 2 luni şi jumătate, mai precis pe 21 iulie. Iniţial, ei au vrut să organizeze evenimentul la malul mării, în prezenţa unor prieteni.

În cele din urmă, au ales complexul de lux Ambasad ‘Or din Otopeni, acolo unde naşii lor, Andreea şi Cabral Ibacka, au avut şi ei parte de o petrecere de zile mari anul trecut. Nunta va avea loc la cortul de la piscină.

"Ne doream o terasă mare, frumoasă, piscină, un restaurant altfel decât saloanele clasice de nunţi, şi am găsit aici tot ce aveam nevoie", a declarat Mădălina pentru Click!

Interiorul va fi decorat cu multe flori, iar Mădălina vrea să se implice şi ea în organizarea evenimentului. " Ovidiu a zis că nu se bagă aici pentru că pare treabă feminină şi merge pe mâna mea", a mai spus vedeta.

Mădălina şi Ovidiu nu s-au hotărât încă unde vor petrece luna de miere . "Va fi undeva unde putem vizita locuri noi. Nu vom alege destinaţii exotice, pompoase unde, în afară de a sta la plajă, nu ai ce să faci", a precizat frumoasa din "Pariu cu viaţa".

Cât despre copii, viitorul soţ al Mădălinei ştie ce îşi doreşte: "Vreau multe fete, vreo 6 Mădăline mici, care să-i semene leit maică-sii", a declarat acesta, pentru Click!

Sorana se mărită pe 23 iunie

simeon stalpnicul png

Sorana, ex-solista trupei A.S.I.A., şi iubitul ei, Paul Moga, au fixat şi ei data nunţii, pe 23 iunie. Locul în care se va ţine petrecerea de după cununia religioasă este o sală din Casa Presei Libere, care a fost decorată destul de simplu, dar elegant, după placul vedetei.

Rochia de mireasă este o creaţie Elie Saab. La petrecere vor fi 350 de invitaţi şi un band de instrumentişti vor încălzi atmosfera.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net