Marian Iancu: «Steaua e un club de rahat!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Timişorenii au luat foc după ce Cristi Balaj le-a refuzat un penalti în derbiul cu Steaua. Mai mult decât atât, oficialii echipei de pe Bega dau de înţeles că arbitrul a greşit voit împotriva Timişoarei şi spun că îl vor recuza din sezonul viitor.

"Balaj trebuie să îmi dea explicaţii publice de ce nu mi-a dat 11 metri. Era drogat, a dormit? Îi cursese sudoarea în ochi, de ce nu a dat penalti? Acest Bajaj ne-a tâlhărit", a "tunat" preşedintele Timişoarei, Marian Iancu, imediat după finalul partidei.

Citeşte şi:

De ce nu a mers Gigi Becali la Timisoara?

Marica a refuzat un milion de euro pentru două luni!

«Armata» n-a mai tras la Timişoara

Doar 200 de stelişti vin la Timişoara pentru Poli - Steaua

Boss-ul bănăţenilor a mers mai departe cu acuzaţiile la adresa centralului din Baia Mare, căruia i-a reproşat şi că nu l-a eliminat pe Ricardo, după ce stelistul i-a aplicat un cot în figură lui Alexa.

"Balaj nu e în stare să facă un arbitraj bun dacă nu îi sună telefoanele. Trebuie să respecte şi să fim respectaţi. Dacă nu o să îi luăm cu furcile şi să le scoatem ochii", a declarat ameninţător, Iancu, care apoi a vorbit apoi foarte urât de echipa din Ghencea.

"Cine mai e Steaua de azi? Un club de rahat. Are o istorie terfelită, călcată în picioare. Astăzi când se cere la tribunal dizolvarea AFC Steaua, Becali calcă în picioare istoria clubului", a mai spus Iancu.

Tonul vehement al preşedintelui Marian Iancu a fost preluat şi de managerul sportiv Daniel Stanciu. Acesta este însă mult mai tranşant şi pune erorile comise de Balaj pe seama relaţiei de amiciţie pe care arbitrul o are cu stelistul Mihai Stoica.

" S-a spus că sunt prieten cu Balaj, dar s-a văzut cu cine este el prieten. Noi aveam o relaţie de bun simţ, nu eram ca fraţii. El este mai prieten cu MM. Am crezut că Balaj are caracter, dar după ce a făcut sâmbătă pe teren, nu mai am ce să-i spun! Ne doream doar să ne arbitreze corect", a spus Stanciu.

Managerul Timişoarei e sigur că "centralul" nu va mai oficia la partidele echipei sale:" Din campionatul viitor, Balaj nu va mai arbitra Timişoara niciodată pentru că îl vom recuza. Nici în acest sezon nu va mai veni la Timişoara. Dacă va fi delegat, se va recuza singur, altfel îl voi determina eu să o facă! Pun pariu pe orice că nu va mai arbitra Timişoara! El să arbitreze în Liga Campionilor şi pe Steaua, că s-a văzut că acolo se simte bine".

Singura echipă care a luat Cupa Campionilor

Deşi Marian Iancu a folosit un limbaj suburban la adresa clubului din Ghencea, Steaua este cea mai galonată formaţie din fotbalul românesc.

Roş-albaştrii sunt singurii din România care au cucerit trofeul Cupa Campionilor, în 1986, la Sevilla, ei mai jucând o finală, în 1989, pierdută (0-4) cu AC Milan.

În 1987, clubul condus acum de Gigi Becali a luat Supercupa Europei, în finala cu Dinamo Kiev, după golul lui Hagi. Şi pe plan intern, Steaua este în frunte: are 23 de campionate şi 20 de trofee Cupa României.

Balaj crede că n-a greşit

Cristi Balaj a revăzut de mai multe ori faza la care timişorenii fac referire şi consideră că Alex Curtean nu a fost faultat în careu, motiv pentru care decizia luată în timpul jocului a fost cea corectă.

simeon stalpnicul png

"În astfel de faze, indicaţiile celor de la UEFA sunt detsul de clare: arbitrul nu trebuie să ia o decizie care poate influenţa în mod direct jocul", s-a confesat Balaj unor apropiaţi.

Cîrţu vrea ca echipa să joace tiki-taka

Becali vrea să revoluţioneze Steaua din vară! Prima măsură? Achiziţionarea unor fotbalişti care se mulează perfect la sistemul preferat al latifundiarului, ofensivul 4-3-3, folosit de marile formaţii din lume.

„Eu vreau ca Steaua să-şi domine adversarii şi să aibă mereu 2-0 la pauză. Pentru asta, sunt dispus să investesc oricât", a spus Becali.

Latifundiarul e decis să renunţe la toţi atacanţii pe care-i are la ora actuală, Bilaşco, Burdujan, Dică, Onofraş, Maicon şi Surdu, urmând să aducă doar jucători care pot evolua în sistemul 4-3-3. Europarlamen­­tarul crede că Florin Costea ar putea juca un rol vital în strategia pentru viitorul sezon, alături de fratele său, Mihai, achiziţionat deja de Steaua.

„I-am oferit trei milioane de euro lui Mititelu pe Florin Costea, dar n-a vrut. Mi-a cerut şapte milioane!", a dezvăluit patronul roş-albaştrilor.

După Mihai Costea, Gigi Becali a mai reuşit transferul unui alt atacant pentru sezonul viitor: ex-bistriţeanul Júnior Moraes. Brazilianul va îmbrăca însă tricoul roş-albastru doar dacă FIFA îl va declara liber de contract, după ce ucrainenii de la Metalurg Doneţk n-au achitat suma de transfer asupra căreia au convenit cu Gloria Bistriţa la mijlocul lunii februarie: 1, 25 milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net