Marina Almăşan, plină de vânătăi în jurul ochilor!

simeon stalpnicul png

Suferă... Marina Almăşan la frumuseţe, vorba aceea. Avem şi dovada! Luni seară, la un eveniment monden, vedeta de la TVR 1 a semnat condica, dar a atras privirile asupra ei într-un mod în care probabil nu şi-a dorit. De vină au fost câteva vânătăi din jurul ochilor, semne care n-au putut fi acoperite nici cu straturi groase de pudră.

simeon stalpnicul png

Pete galbene-verzui ne-au atras atenţia în jurul ochilor Marinei Almăşan (51 de ani). Nu e de la vârstă, par a fi nişte vânătăi. Să fie oare semne ale violenţei cuiva? Ei bine, nu! Medicul estetician Silvia Stănculescu a explicat pentru Click! care este, de fapt, cauza.

„Petele din jurul ochilor ei par a fi nişte echimoze în remisie, care vor dispărea complet, şi care în această zonă şi cu această dispoziţie (simetrică) trădează efectuarea unei intervenţii de tip blefaroplastie făcută cu puţin timp în urmă, probabil o săptămână. E mai mult ca sigur că Marina Almăşan şi-a corectat pleoapele, îndepărtându-şi chirurgical excesul de tegument de la nivelul pleoapei superioare sau inferioare, sau şi superioare, şi inferioare", a spus dr. Silvia Stănculescu.

O astfel de intervenţie chirurgicală costă, de obicei, 1.000 sau 1.500 de euro, în funcţie de clinica la care este făcută. Recuperarea zonei operate durează câteva săptămâni, până atunci pacienta având în jurul ochilor mici vânătăi, care trec prin toate culorile curcubeului, până la vindecare.

Nu este un secret pentru nimeni că vedeta care prezintă la TVR 1 emisiunea „37°C" în fiecare sâmbătă, de la 14.35, este abonată la intervenţiile estetice, aşadar ipoteza că recent şi-ar fi făcut o nouă intervenţie de acest fel e plauzibilă. Iar de când este iubita milionarului Georgică Cornu, preocupările ei pentru înfrumuseţare sunt mai vizibile.

„Mereu îşi face câte ceva la faţă, lifting de obicei, e obsedată de felul în care arată şi se teme de bătrâneţe", ne-a spus o sursă din apropierea vedetei. În ceea ce priveşte gâtul, însă, Marina Almăşan nu reuşeşte să-şi ascundă vârsta. „Urmele expunerii la soare sau petele de bătrâneţe pot fi estompate prin şedinţe de mezoterapie, de hidratare, pe care ar trebui să le repete o dată la două săptămâni", a mai spus medicul estetician Silvia Stănculescu.

Marina se iubeşte de doi ani cu Georgică

Marina Almăşan s-a cuplat cu Georgică Cornu în luna decembrie 2011. Vedeta l-a cunoscut pe omul de afaceri din Timişoara la un bal de caritate. Click! a dezvăluit în premieră, detalii despre întâlnirile secrete ale celor doi, dar şi despre vacanţele lor petrecute la Milano, Viena şi Paris. S-au iubit pe ascuns mult timp, pentru că amândoi erau căsătoriţi. Marina cu Victor Socaciu, iar Georgică cu Ana Maria Cornu.

Marina Almăşan şi Georgică Cornu au fost anul trecut în vacanţă cu copiii

simeon stalpnicul png

Vedeta tv a divorţat de soţul ei în martie 2012, însă, regele asfaltului din Banat se chinuie şi acum să scape de patalama. El are doi copii împreună cu Ana Maria Cornu.

Click! spune

Georgică Cornu avea în 2012 o avere estimată la 120 de milioane de euro. Acum e ruinat. Toate cele trei firme pe care le deţine sunt în pragul falimentului, iar imobilele pe care deţine sunt pe punctul de a le pierde. Băncile vor să i le ia, din cauza faptului că nu şi-a achitat creditele în valoare de patru milioane de euro. În plus, toate conturile i-au fost blocate, întrucât împrumuturile au fost girate cu averea personală.

Mihai Trăistariu sare la gâtul lui Almăşan: «Stai liniştită doamna Marina...»

«Nu mi s-a propus să devin lesbiană...». Mărturia surprinzătoare a Marinei Almăşan

Marina Almăşan are planuri cu iubitul ei milionar: «Mergem în vacanţă»

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
politisti germani polizei pixabay
ips teodosie foto calin gavrilas
image
image
image
image
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub razboi ucraina 1 mic gif