Marina către nevasta înşelată: «Aveţi un soţ minunat!»

Ultima actualizare:

    Marina Almăşan şi  Georgică Cornu au o relaţie de 4 luni, deşi el este încă însurat
Marina Almăşan şi Georgică Cornu au o relaţie de 4 luni, deşi el este încă însurat

Marina Almăşan are un „ghimpe" mare contra soţiei amantului său! Vedeta tv i-a trimis, prin intermediul Click!, o scrisoare deschisă în care o acuză că nu are o relaţie bună cu copiii. În plus, îi dă şi sfaturi de viaţă!

Marina Almăşan a început războiul cu femeia căreia, culmea, i-a furat bărbatul! Vedeta de televiziune era căsătorită cu Victor Socaciu când s-a cuplat cu miliardarul Georgică Cornu, şi el căsătorit şi cu doi copii.

Acum, Marina este cea care o sfătuieşte pe Oana Maria Cornu să fie „demnă". „Asumaţi-vă curajos finalul relaţiei cu soţul dvs. Dacă sunteţi un om onest, recunoaşteţi, măcar în clipele dvs de intimitate, că soţul dumneavoastră este un om minunat, un bărbat absolut deosebit, care merită să fie respectat, preţuit şi iubit. Iar dacă dumneavoastră nu aţi reuşit acest lucru, măcar nu-i amputaţi dreptul lui la fericire", îi scrie vedeta femeii care e căsătorită de 16 ani cu Cornu. Citiţi mai jos, integral, scrisoarea către Oana Maria Cornu.

I-a trimis un mesaj de ameninţare unui jurnalist!

Supărată că ziarul nostru nu a fost de partea ei în tot scandalul cu Victor Socaciu şi Oana Maria Cornu, ci a preferat să rămână imparţial, Marina Almăşan , care la rândul ei este jurnalist, a început să trimită mesaje de ameninţare ziaristului care s-a ocupat de subiect. Ieri dimineaţă, la ora 09.11, aceasta i-a scris: „Mulţumesc pentru modul tendenţios în care ai prezentat textul meu. Mizeria din tine îşi va primi răsplata...".

Stimată Oana Cornu,

Nu aş fi făcut acest pas, pe care încă îl consider sub demnitatea mea, dacă nu m-ar fi mâhnit, în repetate rânduri, râvna cu care aţi întreţinut, în toată această perioadă şi în deplină armonie cu fostul meu soţ, această spălare în public a rufelor din şi aşa încercatele noastre familii.

Articolul de ieri, provocat tot de dvs, m-a îndemnat însă să vă transmit acest ultim semn din partea mea, sub forma unei scrisori deschise, în dorinţa de a vă face să conştientizaţi greşelile pe care le faceţi, implicând până şi copiii noştri în această tristă şi jenantă telenovelă.

Vă rog, stimată Oana Cornu, să nu vă mai lăsaţi mânată de resentimente, să lăsaţi timpul să vindece bolile care au existat în casele noastre, în a căror declanşare avem, cu siguranţă, fiecare partea noastră de vină. Bucuraţi-vă sincer de relaţia foarte bună, pe care o avem şi eu, şi fiul meu, cu copiii dumneavoastră.

Nu încercaţi să o otrăviţi, punând în gura lor cuvinte nerostite şi negândite de ei. Întrebaţi-i ce au simţit, citind, în ediţia de ieri, declaraţiile unor presupuşi vecini inexistenţi, legate de relaţia lor cu mine şi fiul meu, declaraţii în spatele cărora au recunoscut-o pe mama lor.

Nimeni nu doreşte, vă asigur, să confişte dragostea copiilor dumneavoastră. Sunt, la rândul meu, mamă, şi, dimpotrivă, vă pot ajuta chiar să amelioraţi relaţia şubredă, pe care o aveţi cu Georgiana şi Andrei. Sunt copii foarte buni, sensibili, inteligenţi şi ştiu deja să aprecieze, la justa valoare, fiecare pas pe care îl faceţi.Feriţi-vă de judecata copiilor.

Vă mai rog ceva: fiţi demnă şi asumaţi-vă curajos finalul relaţiei cu soţul dvs. Nu aruncaţi în spatele meu responsabilitatea acestui final, la care aţi trudit, din greu, în ultimii ani. Iar dumneavoastră ştiţi mai bine decât mine, în ce fel... Dacă sunteţi un om onest, recunoaşteţi, măcar în clipele dvs de intimitate, că soţul dumneavoastră este un om minunat, un bărbat absolut deosebit, care merită să fie respectat, preţuit şi iubit. Iar dacă dumneavoastră nu aţi reuşit acest lucru, măcar nu-i amputaţi dreptul lui la fericire.

Eu vă doresc sincer să vă găsiţi liniştea şi să fiţi, la rându-vă, fericită. Sunteţi o femeie frumoasă, inteligentă şi ambiţioasă, şi cu siguranţă, viitorul vă va rezerva ceea ce meritaţi. Încercaţi să profitaţi acum de şansa de a vă câştiga, la rându-vă, libertatea, pentru a fi alături de sufletul-pereche, pe care l-aţi găsit, cu ani în urmă.Şi încă un lucru pe care vă rog mult să-l reţineţi şi conştientizaţi: eu nu v-am luat locul. Eu am ocupat locul pe care l-aţi lăsat GOL, cu ani în urmă.

Cu consideraţie, Marina Almăşan

Mai citeşte:

Copiii miliardarului nu o plac pe Marina Almăşan?

Marina Almăşan: «Imoralităţi a făcut Victor în ultimii ani, dar i-am promis că nu voi vorbi despre asta!»

Marina Almăşan şi iubitul milionar, de la Paris direct în Mehedinţi, de Paşte - FOTO

George Cornu, iubitul Marinei Almăşan, cu energiile încărcate: «Fraierii sunt soţii noştrii»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net