Marina Dina ia cursuri de dicţie

Ultima actualizare:

    Marina Dina
Marina Dina

De când a plecat de la emisiunea „Răi, da’ buni” (Antena 2), Marina Dina n-a mai avut nici un loc de muncă stabil şi asta nu-i prieşte.

Blonda îşi ocupă timpul cu diferite activităţi, studiază foarte mult şi aşteaptă o propunere de a lucra pentru un nou proiect de televiziune.

Până vine această ofertă, însă, Marina se pune la punct cu dicţia. "Încerc să-mi ocup timpul, fac multe pregătiri, la engleză, franceză, fac sală, merg la masaj. Acestea sunt lucruri pe care le fac zilnic. Încerc să-mi ocup timpul pentru că n-am un loc de muncă stabil şi nu-mi place aşa, nu sunt obişnuită. M-am apucat şi de cursuri de dicţie, pentru că vreau să lucrez în televiziune. Am învăţat să vorbesc şi cu creionul în gură. Profesoara cu care mă pregătesc are multă răbdare cu mine. În afară de şedinţe, fac exerciţii şi acasă cu creionul în gură, în faţa oglinzii", a declarat Dina, pentru Click! Pentru o şedinţă de dicţie, frumoasa blondă plăteşte 100 de lei.

image
image
image
image
image
image
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net