Marius Stan: "Sunt deranjat de felul în care ne tratează Dorinel!"

Ultima actualizare:

Stan spune că Dorinel a cerut un salariu demn de campioantul Germaniei şi i-a fixat tehnicianului un ultimatum de 48 de ore, după care va căuta un alt antrenor.

"Sunt nişte negocieri care se poartă, prin intermediul unor agenţi... Antrenorul are contract cu o firmă de impresariat din Germania şi negociază în numele antrenorului nostru. Sau, mă rog, antrenorul nostru până la 30 iunie. Sunt foarte surprins ca nu a vrut să negocieze cu noi. Discuţiile sunt în impas! I-am trimis o oferta pe mail, aştept un răspuns în 48 de ore. Dacă nu e un răspuns afirmativ, ne reorientam. Mie imi plac relaţiile umane. Sunt deranjat de modul în care ne tratează Dorinel", a spus Stan la Digi Sport.

Dorinel a ajuns la Oţelul în toamna anului 2009 şi a obţinut la cea mai mare performanţă din istoria clubului, câştigarea titlului în Liga I, în acest an.

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net