Mesajul uluitor pe care o companie de telefonie mobilă i l-a trimis unei cliente: «Eşti penibilă»

Ultima actualizare:

    Femeia a primit un mesaj jignitor din partea companiei
Femeia a primit un mesaj jignitor din partea companiei

O femeie din Marea Britanie a primit un mesaj incredibil de una dintre cele mai mari companii de telefonie mobilă din lume. Totul a început în momentul în care iubitul tinerei a făcut o plângere pentru factura uriaşă pe care o primise aceasta.

Emma Townsend (23 ani) a fost şocată să vadă că a primit un mesaj jignitor tocmai de la compania mobilă de la care avea abonament.

Supăraţi că iubitul femeii, Carwyn Davis, a făcut o sesizare pentru factura de 110 lire pe care a primit-o aceasta, cei de la compania respectivă au reacţionat. I-au trimis un mesaj posesoarei abonamentului în care au umilit-o: "Esti atât de patetică. Nu poţi să plăteşti o factură şi dai vina pe alţii. Esti atâââât de patetică".

Când a primit mesajul Emma, mamă a unui băieţel, era la masă împreună cu mama ei. "Am fost şocată şi foarte supărată pe Orange. Nu mi-a venit să cred că cineva mi-ar putea trimite un asemenea mesaj jignitor, mai ales că cei care l-au trimis ar fi trebuit să ajute clientul", a spus aceasta.

"Factura se plăteşte automat direct din cont, dar în aprilie ni s-a spus că am omis o lună, ceea ce era imposibil", a mărturisit şi iubitul fetei.

După ce a primit mesajul, femeia a sunat înapoi, iar angajatul răspunzător şi-a cerut scuze de incident. Cei doi intenţionează acum să renunţe la respectivul abonament.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
aer conditionat jpg
Bihor 1 (1) jpg
anneliese michel captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net