Mihaela Rădulescu dezvăluie secretul care o menţine mereu tânără: «Sursa zâmbetului meu»

image
Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că energia pozitivă pe care o împărtăşeşte celor din jur este secretul fericirii ei şi ceea ce o menţine mereu tânără. Fosta prezentatoare de televiziune susţine că respectful, iubire şi gândurile bune dăruite celorlalţi o fac mereu să zâmbească.

Mihaela Rădulescu a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia le dezvăluie fanilor săi lucrurile care o ajută să-şi păstreze zâmbetul şi-I oferă energia de a merge mai departe şi de a face faţă vieţii.

"Un gand bun..... Mereu am cel putin unul, pus deoparte, pentru cei care-l merita ... Iubesc sa daruiesc.... E sursa principala a zambetului meu. Incercati si voi, cand simtiti ca nu va mai duce nimic inainte. Daruiti. Bunatate, mai ales. Si TIMP pentru cei care-l numara invers, pentru ca sunt bolnavi sau batrani.... Respect.... Daruiti respect si iubire, caci nu costa nimic, dar sunt, culmea, cele mai de pret averi morale....", a scris vedeta pe Facebook.

Merisoreanu si Ionela Prodan
traian basescu 0 jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle png
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Elvira Deatcu Andreea Esca
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Ucraineană dintr un sat eliberat dezvăluie întrebarea pe care o pun mereu soldații rușii în satele pe care le invadează jpg
Scoala distrusa in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
traian basescu 0 jpeg
cană de ceai
Crăciunul pe plajă
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina