Mihai Petre, botez cu vedete pentru fetiţa lui

image
Invitații s-au distrat de minune la cheful care a ținut până în zori

La trei luni de la naşterea Catincăi, Mihai Petre şi soţia sa, Elwira, au avut parte de alte emoţii. Duminică, şi-au creştinat fiica şi s-au distrat la o petrecere reuşită alături de multe vedete.

Bucurie mare în familia juratului "Românii au talent", de la Pro TV.  Mihai Petre şi soţia lui, Elwira, şi-au botezat duminica aceasta fetiţa în vârstă de trei luni. Ceremonia de botez a micuţei Catinca a avut loc la o biserică din Bucureşti, iar petrecerea s-a desfăşurat într-un restaurant select, unde s-au distrat alături de familie şi prieteni. Invitaţii au fost întâmpinaţi cu un candy bar delicios, plin de acadele şi brioşe frumos colorate. 

Nicoleta Luciu a susținut un recital la petrecere

image
Invitații s-au distrat de minune la cheful care a ținut până în zori

Dana Rogoz, Adela Popescu şi Radu Vîlcan, Laura Cosoi, Andra, Pavel Bartoş, împreuna cu familia, Ştefan Bănică, Nicoleta Luciu, Nea Mărin şi Edi Stancu, împreună cu baletul pe care îl coordonează, cu toţii s-au distrat până în zori.

Pavel Bartoș a venit la botez cu soția lui și cele două fiice

image
Invitații s-au distrat de minune la cheful care a ținut până în zori

Mihai Petre a avut parte şi de surprize. Pavel Bartoş l-a invitat la o demonstraţie de dans pe ritmuri latino, după ce la una dintre ediţiile "Românii au talent", juratul a fost cucerit de concurenta care a cântat şi a dansat pe o piesă a Shakirei. Nicoleta Luciu  a încins atmosfera cu cateva din hiturile ei, iar Elwira a intrat şi ea în atmosferă. Aceasta i-a surprins pe cei prezenţi cu silueta de invidiat şi a primit multe complimente.

Weekendul trecut, Ellie White şi logodnicul ei, managerul Doru Tinca, şi-au botezat băieţelul în vârstă de 3 luni şi jumătate, la Braşov, oraşul natal al cântăreţei. Cei doi părinţi i-au organizat o petrecere specială lui Mihai, având o tematică specială, inspirată din desenele animate cu Ştrumfii, întrucât, încă de la naştere l-au alintat pe micuţ "bebe ştrumf".

Petrecerea a fost cu tematică din “Ştrumfii”

simeon stalpnicul png
Invitații s-au distrat de minune la cheful care a ținut până în zori

Astfel cei 150 de invitaţi s-au bucurat de un décor de poveste: baloane, mărturii, ornamente, prăjituri şi tort cu chipul omuleţilor albaştri. La petrecere, băieţelul a avut şi ursitoare, cele trei zâne i-au urat lucruri frumoase pe o melodie sensibilă, care i-a stârnit emoţii şi lacrimi lui Ellie White.

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
colaj coolio png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
Fosa septică din Alunu - Vâlcea în care a murit un elev în 2014 Foto Adevărul
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
image
image
image
image
colaj   manea  vietnam  captura video jpg
icoana maicii domnului din manastirea sfantul teodor 9 jpg
testare COVID
Remus Dobra, preotul mort în accidentul de pe autostradă. Sursa foto: Observator
irina tanase si liviu dragnea
fosa septica