Miracol! L-au scos viu după 18 ore sub ruine

simeon stalpnicul png

Joi noaptea. În mai puţin de trei secunde un bloc de 7 etaje s-a făcut praf. Un maldăr uriaş de fiare contorsionate şi moloz a devenit mormânt pentru 72 de suflete.

Clădirea fusese construită din materiale de slabă calitate şi dată în chirie celor nevoiaşi. Joi, nu a mai rezistat, colapsând cu un muget surd aducător de moarte. „Cu siguranţă, printre dărâmături mai sunt încă trupuri de oameni. Până acum avem 72 de morţi, dintre care 19 sunt copii şi 36 de răniţi", a declarat, pentru Daily Mail, reprezentantul autorităţilor, Sandeep Malvi.

Asta a mai rămas dintr-un bloc de 7 etaje

simeon stalpnicul png

O cursă contra cronometru la care au participat 100 de voluntari de la agenţia naţională de dezastre şi situaţii de urgenţă a început. Vineri seara a avut loc primul miracol: un bebeluş de 10 luni a fost scos de sub ruine. Stătuse acolo peste 18 ore şi a fost salvat pentru că plângea şi salvatorii l-au putut auzi. După 36 de ore de la dezastru, a fost rândul unei femei să fie scoase vie din mormântul care îi fusese locuinţă până joi. Ieri, salvatorii continuau căutările, însă speranţele scădeau de la o clipă la alta.

Click! spune

2010. După mai bine de 68 de ore de la dezastrul care a lovit Haiti, în 2010, o fetiţă de doar 16 luni a avut zile. Micuţa Winnie Tillin a devenit un simbol al luptei pentru viaţă după ce a fost recuperată de sub un munte de moloz, fosta ei casă. La 12 ianuarie 2010, Haiti a fost lovit de un cutremur înfiorător cu magnitudinea 7, care a provocat moartea a 220.000 de oameni.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
cub mircea bravo png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg