Mircea Badea «se dă» Bruce Lee în parc FOTO VIDEO

simeon stalpnicul png

Mircea Badea a profitat de vremea frumoasă şi şi-a arătat pectoralii într-un parc din Bucureşti, unde a "făcut" precum Bruce Lee, timp de două ore. Într-o formă fizică de invidiat, el a exersat îndelung tehnici kung-fu.

Şi-a scos tacticos beţele de bambus din husă, apoi a început "dansul".

Mircea Badea a învârtit "armele" cu mişcări exacte, iar bucureştenii care se relaxau în Parcul Herăstrău s-au uitat cu gura căscată la bicepşii lui bine lucraţi. Mai mult, la plecare, Mircea Badea şi-a schimbat tricoul, lăsând la vedere pectoralii "sculptaţi" şi pătrăţelele de pe abdomen.

Realizatorul emisiunii "În gura presei" practică de mai mulţi ani artele marţiale şi se antrenează cu cei mai buni luptători.

Duminică, el a exersat Escrima, Balintawak şi alte forme de lupte, împreună cu prieteni la fel de pasionaţi de sport. Mircea Badea a dezvăluit pe blogul său că a învăţat tehnicile Win Chun, cu un profesionist, maestrul Claudiu Cucu.

Sunt exact aceleaşi pe care le-a practicat şi celebrul Bruce Lee, favoritul vedetei de la Antena 3. Pentru că a văzut că este fotografiat, Mircea Badea a postat pe blogul său şi un filmuleţ în care boxează cu un profesionist.

Citeşte şi:

Badea: "Jură-te pe mă-ta că la protest au fost doar 500 de oameni!"

Sute de oameni la protestul lui Badea: «Ieşi afară, javră ordinară» FOTOMircea Badea ameninţat prin sms de cineva care semnează N.IorgaCarmen Brumă, exerciţii cu mopul!

Badea vorbeşte la telefon chiar şi în timpul "antrenamentelor"

Extrem de concentrat, Mircea pune multă pasiune în exerciţii

În cele două ore de antrenament, a repetat o mulţime de figuri

Când şi-a schimbat tricoul, Mircea Badea a arătat că "are cu ce" la capitolul fizic

Celebrul actor a murit în somn

Considerat unul dintre cei mai influenţi experţi în arte marţiale din secolul XX, Bruce Lee s-a născut în San Francisco, SUA, într-o familie de chinezi. Pe numele său real Li Xiao Long, Lee a jucat în 18 filme în cei 33 de ani de viaţă.

Actorul a murit pe 20 iulie 1973, în somn, în casa amantei sale din Hong Kong. Circumstanţele morţii sale au rămas neclare până azi, deşi la autopsie medicii i-au descoperit un edem cerebral imens, dar şi urme de canabis în corp.

Şi iubita lui, Carmen Brumă, e pasionată de sport

Topmodela lui Badea a devenit obsedată de forma sa fizică, în urmă cu mai bine de zece ani. Pe vremea aceea, Carmen (33 de ani) avea multe kilograme în plus, motiv pentru care era complexată de corpul său.

simeon stalpnicul png

În timp, vedeta a descoperit beneficiile sportului şi cele ale unui regim alimentar echilibrat, iar de atunci nu se dezice de acest stil de viaţă. Carmen Brumă merge de cel puţin trei ori pe săptămână la sala de fitness, aleargă în parc, ba chiar şi acasă face exerciţii, de cele mai multe ori cu ajutorul... mop-ului.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
rusi finlanda
309479561 627647835413743 5142992967937955401 n jpg
image
image
image
image
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg
icoana maicii domnului din manastirea sfantul teodor 9 jpg
testare COVID
Remus Dobra, preotul mort în accidentul de pe autostradă. Sursa foto: Observator