Monica Davidescu are genunchiul drept distrus pe viaţă

Ultima actualizare:
Monica Davidescu  a fost recent la mare,  la un centru special  de recuperare
Monica Davidescu a fost recent la mare, la un centru special de recuperare

A dat în judecată Media Vision, din cauza accidentului pe care l-a suferit anul trecut în toamnă, la repetiţiile „Dansez pentru tine". Chiar dacă speră că-şi va recupera banii din tratamente şi va primi daune morale, Monica Davidescu are acum o grijă şi mai mare. Operaţia de la piciorul drept îi va da bătăi de cap pe viaţă.

Abia acum încep problemele cu adevărat pentru Monica Davidescu (41 de ani). În toamna anului trecut, actriţa a participat la „Dansez pentru tine", dar s-a accidentat imediat după debutul în emisiune. Şi n-a fost o glumă. Astfel, la 11 decembrie, Monica era pe masa de operaţie pentru o ruptură de menisc şi un ligament încrucişat anterior, la piciorul drept. Intervenţia chirurgicală de la Spitalul Militar a decurs foarte bine, însă sechelele au rămas. Artista are în continuare dureri şi nu va mai avea niciodată viaţa de dinainte. Acestea sunt motivele care au determinat-o pe Monica să-i dea în judecată pe producătorii emisiunii de la PRO TV.

simeon stalpnicul png

„Are şi acum dureri, nu se va reface niciodată total. E posibil ca durerile să mai dispară, dar peste ani. La fel de posibil, însă, e să-i apară artroza. Medicii i-au pus în vedere acest aspect", ne-a declarat un apropiat al actriţei. Deocamdată, Monica aşteaptă ca problemele să fie rezolvate pe cale juridică. Cererea ei de la judecătorie a primit un număr de dosar, iar avocaţii părţilor se vor întâlni cât de curând pentru a găsi o soluţie.

simeon stalpnicul png

„În urma unor operaţii de ruptură de ligamente şi de menisc, pacienţii pot rămâne cu anumite sechele pentru tot restul vieţii. Aceştia trebuie să ştie că poate apărea meteosensibilitatea, în sensul că vor avea dureri la schimbările de vreme. De asemenea, apare o limitare a anumitor mişcări. Nu se mai pot mişca în voie. Mai mult, dacă este vorba de leziuni caracterizate prin distrugerea cartilagiului de acoperire a genunchiului, poate apărea chiar şi artroza la nivelul genunchiului (o afecţiune care constă în distrugerea cartilagiului suprafeţelor articulare, n.r.)", ne-a explicat prof. dr. Gheorghe Burnei, chirurg ortoped.

Click! v-a prezentat ieri, în exclusivitate, povestea Monicăi Davidescu. Actriţa a dat în judecată compania Media Vision, care produce „Dansez pentru tine". La aproape un an după ce a participat la show, Monica încă suferă în urma accidentărilor şi vrea să recupereze daune materiale, dar şi morale.


    Monica Davidescu  a fost recent la mare,  la un centru special  de recuperare
Monica Davidescu a fost recent la mare, la un centru special de recuperare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
concert gif
image
image
image
image
image
image
fotbal jpg
ana aslan captura video png
condimente png
venetia shutterstock 245507692 jpg
tyffany santos londra profimedia jpg
ioana cea nebuna captura video jpg
kevin cel mai inalt caine guinness world records jpg
vreme plaja vara pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net