A anunţat prin poştă că a ucis un om, dar e liber

Ultima actualizare:
S-a predat după  două săptămâni
S-a predat după două săptămâni

A omorât cu maşina un pieton care circula pe marginea drumului, dar a fugit de la locul accidentului de teamă să nu facă puşcărie. După două săptămâni de remuşcări, le-a trimis o scrisoare poliţiştilor prin care s-a autodenunţat. Nici atunci nu a fost pedepsit. Şoferul a fost condamnat cu suspendare!

Totul s-a petrecut în noaptea de 7 iunie 2010, pe o stradă din Iaşi. Mai mulţi trecători au anunţat autorităţile că a avut loc un accident cu victimă, însă şoferul nu este de găsit. La sosirea poliţiştilor, victima, Profira Pascariu încă mai trăia, dar a murit după aproximativ trei ore la spital.

Femeia fusese târâtă şi aruncată într-un şanţ peste 16 metri în urma impactului.

Şoferul fugise. A oprit doar ca să-şi îndrepte oglinda şi să constate că i se spărsese sticla, apoi s-a dus acasă şi s-a culcat. A doua zi, şi-a cumpărat o oglindă de la un parc de dezmembrări auto, iar în drum spre casă, a schimbat-o într-o pădure.  

Ieşeanul a omorât cu maşina un pieton şi a fugit


    S-a predat după  două săptămâni
S-a predat după două săptămâni

Cazul părea greu de rezolvat pentru anchetatori, pentru că nu a existat nici un martor. După ce au reuşit să identifice cu exactitate locul producerii accidentului, anchetatorii au găsit mai multe indicii, care l-au transformat pe Marian Alexandru Ciobotaru (24 de ani) în principalul suspect în acest dosar.

Unul dintre indiciile care i-au ajutat destul de mult pe anchetatori a fost oglinda găsita pe asfalt şi resturile de plastic, care proveneau de la maşina lui Ciobotaru. Chemat la secţie, bărbatul a negat că ar avea vreo implicare în accident. După aproximativ două spătămâni însă, timp în care a fost urmărit de coşmaruri, tânărul a ales să spună adevărul.

Nu a mers la poliţie, ci a trimis o scrisoare în care s-a autodenunţat. Procurorii l-au ţinut o noapte în spatele gratiilor, însă judecătorii au refuzat să-i emită mandatul de arestare preventivă. Potrivit bzi.ro, luni, magistraţii de la Judecătoria Iaşi au decis condamnarea şoferului la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net