A gonit echipa de pe stadion ca să-i facă nuntă fetei

Ultima actualizare:

    Cortul de 800 de locuri, instalat  direct pe gazon
Cortul de 800 de locuri, instalat direct pe gazon

Nunta anului în Târgu Cărbuneşti s-a derulat sâmbătă, pe stadionul din oraş, cu toate că echipa de fotbal trebuia să joace pe teren propriu. Primarul Mihai Mazilu i-a organizat fiicei o petrecere ca-n poveşti, într-un cort montat pe gazon.

Echipa Gilortul Târgu Cărbuneşti, lider în Liga a IV-a Gorj, nu a putut să joace sâmbătă acasă, fiindcă terenul a fost ocupat de primar pentru nunta fiicei sale.

Edilul Mihai Mazilu şi soţia sa
Edilul Mihai Mazilu şi soţia sa

Deşi meciul s-a jucat în comuna Stoina, la 40 de kilometri, Gilortul a învins echipa AS Stejari cu 7-1 şi e deja promovată în Liga a III-a. Edilul Mihai Mazilu (PNL) a amplasat pe stadion un cort cu 800 de locuri, iar câteva maşini au fost parcate pe gazon.

Mădălina, mireasă  pe stadion
Mădălina, mireasă pe stadion

Primarul susţine că a plătit 5.000 de lei pentru a închiria stadionul. „Nu e o nuntă de fiţe. Este totul privat. E totul legal“, a declarat el. Viceprimarul Iuliu Călina (PSD) i-a luat imediat apărarea şefului său: „Având în vedere mărimea şi valoarea primarului, e frumos ce face“. 

Gilortul Târgu Cărbuneşti  a promovat în Liga a III-a
Gilortul Târgu Cărbuneşti a promovat în Liga a III-a

Mihai Prunariu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj, a precizat că “ambele echipe au fost de acord să joace la Stoina“. Jucătorii de la Gilortul au strâmbat din nas. „A existat o problemă, fiindcă primarul trebuia să facă o nuntă. Pe stadionul nostru sunt condiţii mai bune“, a comentat unul dintre fotbalişti.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
lidl
bani de Craciun jpg
pnrr bloc jpg
Bărbat cu un telefon in mana FOTO Shutterstock
kfc pui foto shutterstock
FotoJet (9) jpg
la masa jpg