A vrut să se sinucidă cu maşina pe contrasens

Ultima actualizare:

    Raluca Popa
Raluca Popa

A trecut prin două căsnicii ratate iar recent a fost părăsită şi de ultimul iubit. A fost prea mult pentru Raluca Popa, o tânără de 32 de ani din Sibiu. Încercarea ei de a se sinucide era să-i coste însă viaţa pe cei doi ocupanţi ai maşinii de care s-a ciocnit.

Miercuri noaptea, Raluca Popa, s-a urcat la volanul maşinii şi a gonit spre Braşov. Aproape de Codlea, a tras brusc de volan când a văzut că din sens opus se apropie o altă maşină.

A intrat pe contrasens, iar şoferul celeilalte maşini nu a mai putut evita coliziunea. Din fericire, cei doi ocupanţi au scăpat cu răni minore, însă Raluca a fost grav rănită. În maşina ei, medicii au găsit un bilet de adio adresat lui Cătălin, un presupus fost iubit, bilet în care tânăra îşi explica gestul pe fondul dezamăgirii în dragoste. ,,Când citeşti aceste rânduri eu nu mai sunt. Îmi pare rău că am făcut asta, dar nu am mai putut continua. Prea multă dezămăgire", îşi începea tânăra scrisoare de adio.

Apropiaţii Ralucăi sunt şocaţi de gestul ei, şi o descriu drept o tânără foarte norocoasă în plan material, dar extrem de ghinionistă în dragoste. Oamenii spun că fata era sensibilă şi veselă, şi chiar dacă a avut o viaţă sentimentală plină de ghinioane nimeni nu şi-a imaginat că va recurge la un asemenea gest. Lucra ca şi contabilă, avea un apartament, maşină şi o casă de vacanţă în comuna natală a mamei.

La 19 ani, s-a căsătorit prima dată şi a plecat împreună cu proaspătul soţ în Spania. Nu a reuşit însă să se adapteze, iar mariajul s-a sfârşit rapid. A spus "da" pentru a doua oară la 28 de ani, când a condus-o în faţa altarului un fost coleg de serviciu.

După mai puţin de doi ani, şi cel de-al doilea mariaj s-a sfârşit. "Probabil s-o fi gândit că nimeni nu o înţelege, ea este o persoană foarte sensibilă şi probabil că nu şi-a găsit omul potrivit, a trecut de 30 de ani şi nu avea o relaţie, şi-a dorit foarte mult un copil", a povestit Daniela Costea, naşa Ralucăi din cea de-a doua căsătorie. Tânăra este internată în stare gravă la spitalul judeţean din Braşov, dar medicii spun că îşi va reveni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net