┬źAdio, surioar─â!┬╗

18 iunie 2014
simeon stalpnicul png
ÔÇá Gherghina (31 de ani) aflase ├«n urm─â cu trei luni c─â sufer─â de ciroz─â hepatic─â (FOTOGRAFII: Botosaninews.ro)

├Ämpietrit─â de durere. A┼ča a fost ieri Lina Boaru la ├«nmorm├óntarea surorii de care s-a n─âscut lipit─â, ├«n urm─â cu 32 de ani. Acum, odat─â cu moartea Gherghinei, Lina simte c─â a murit ┼či o parte din ea. Singura consolare care i-a r─âmas este nepo┼úica de 6 ani, pe care o va lua acum ├«n grij─â.

A pl├óns-o tot satul, ieri, pe Gherghina Boaru (31 de ani). Oamenii au venit s─â o conduc─â pe ultimul drum ┼či s─â fie al─âturi de Lina, sora ei, dar ┼či de mama siamezelor anilor ÔÇś80, a┼ča cum erau cunoscute surorile. Lina Boaru a ┼čtiut, ├«n ultima vreme, c─â sora ei nu mai are mult de tr─âit.

simeon stalpnicul png
Elena Boaru (centru), mama siamezelor, a luat calmante ca să facă faţă durerii

Acum, se consoleaz─â cu g├óndul c─â a apucat m─âcar s─â ├«┼či ia r─âmas bun. ÔÇŁAm ┼čtiut c─â o s─â plece, dar nu ne-am desp─âr┼úit pentru totdeauna. Eu ┼čtiu c─â ea o s─â fie l├óng─â mine, o s─â stea sus s─â m─â vad─â. O s─â plece din corp, dar ├«n suflet e cu mine, sigur. A┼ča c─â nu o s─â m─â despart de ea pentru totdeaunaÔÇŁ, a spus Lina, ├«necat─â ├«n lacrimi.

├Ä┼či aduce aminte cu durere c├ót s-a chinuit sora ei. ÔÇŁ├Än ultima s─âpt─âm├ón─â, era ├«ntr-un fel de com─â. Nu mai cuno┼čtea pe nimeniÔÇŁ, ┼či-a ├«ncheiat povestea Lina. Acum, se g├ónde┼čte doar la m─âicu┼úa lor, pe care nimeni nu o va putea consola. Slujba s-a ┼úinut la Biserica Penticostal─â din ora┼čul Bucecea ┼či a durat aproape dou─â ore. Convoiul a mers apoi c─âtre cimitir. Pe 29 iulie, Gherghina ar fi ├«mplinit 32 de ani.

Lipiţi de 62 de ani

image
Lipiţi de 62 de ani

Ronnie ┼či Donnie Galyon din Ohio, SUA, sunt cei mai longevivi gemeni siamezi din lume. S-au n─âscut la 28 octombrie 1951 la Spitalul St. Elizabeth din Dayton. P─ârin┼úii nu ┼či-au imaginat nici o clip─â c─â sunt siamezi. Ronnie ┼či Donnie sunt lipi┼úi de la stern p├ón─â la organele genitale. Nu au fost niciodat─â la o ┼čcoal─â normal─â, de team─â c─â ar fi putut fi batjocori┼úi de copii. Tr─âiesc ├«n casa p─ârin┼úilor din ora┼čul natal. Fratele lor Jim ┼či so┼úia acestuia, Mary, se ├«ngrijesc de ei.

irina tanase 13 jpg
BeFunky collage (5) jpg
irinel columbeanu
andre JPG
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
bone ferenc criminal bihor Ziua de Cluj jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg
cub cristi borcea valentina pelinel png
8 sotia lui nicusor dan 1 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg