Adolescentă de 15 ani, electrocutată după ce s-a urcat pe un tren de marfă. Are arsuri pe peste 40% din suprafaţa corpului

Ultima actualizare:

    Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O adolescentă de 15 ani s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un tren de marfă în Gara Roman. Aceasta a fost transferată la Iaşi și are arsuri pe peste 40% din suprafaţa corpului, iar prognosticul medicilor este rezervat.

Managerul Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, Alina Belu, a declarat că pacienta de 15 ani a fost evaluată de cadrele medicale, constatându-se că are arsuri de gradul trei, patru pe 43 la sută din suprafaţa corpului.

„S-a constatat o arsură prin flacără în urma unei electrocuţii în suprafaţă de 43 la sută. Este o arsură gravă, de gradul trei, patru. Pacienta este instabilă hemodinamic, nu este ventilată mecanic.

Va beneficia de tratament în sala de operaţii, tratament chirurgical de excizie a escarelor în urma arsurii şi de aplicare a terapiei cu presiune negativă. Copilul rămâne cu un prognostic rezervat”, a afirmat Alina Belu.

Și altă tânără a fost rănită. Managerul spitalului a precizat că şi cea de-a doua adolescentă a ajuns la Iaşi, aceasta având arsuri pe doi la sută din suprafaţa corpului, fiind supusă şi ea tratamentului de specialitate.Trei adolescente s-au urcat pe un tren de marfă

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică dimineaţă, prin apel la 112, pentru salvarea a trei adolescente care s-au urcat pe un tren de marfă în Gara Roman pentru a-și face o poză.

ISU Neamţ.a precizat la momentul respectiv că o adolescentă de 15 ani are arsuri la mâna şi la piciorul drept, primind îngrijiri de la un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

De asemenea, o adolescentă de 14 ani are arsuri pe haine, iar o cea de-a treia fată, în vârstă de 13 ani, nu a avut de suferit în urma urcării pe trenul de marfă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
Reteta socata jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net