Afirmația lui Arafat „Lupta cu COVID-19, din păcate am pierdut-o”, scoasă din context. Ce spune Grupul de Comunicare Strategică

raed arafat jpeg
Grupul de Comunicare Strategică: Afirmația lui Arafat „Lupta cu COVID-19, din păcate am pierdut-o”, scoasă din context Foto: Facebook

Grupul de Comunicare Strategică a transmis, sâmbătă, 17 octombrie, că afirmația lui Raed Arafat „Lupta cu Covid-19, din păcate am pierdut-o!” nu se referea la lupta la nivel național, ci la cazul doctoriței de la Fetești, care a murit la o lună după ce a fost infectată cu virusul.

„Din păcate, mai avem colegi care se îmbolnăvesc dintre cei care îngrijesc pacienții și vreau să transmit public condoleanțele colegilor de la Fetești și întreg sistemul de urgență și a colegilor medici în general pentru decesul șefei unității de primiri – urgență de la Fetești care din păcate după o lună de luptă cu COVID-19, din păcate am pierdut-o.

Și asta arată cât de serioasă este această luptă și cât de mare este presiunea și asupra sistemului medical din mai multe puncte de vedere, nu numai asupra capacității, dar și asupra oamenilor care lucrează în sistem”, a spus Raed Arafat, în cadrul unei emisiuni difuzate de Digi 24. Ulterior, afirmația a fost scoasă din context și propusă ca și când șeful ISU ar fi spus sintagma într-un mod general valabil.

„Niciodată nu mă veți auzi afirmând că am pierdut o luptă, pentru că acest lucru ar însemna implicit că nu mai ave ce face, ceea ce nu este deloc adevărat”, a scris Raed Arafat pe rețelele de socializare.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
Serghei Lavrov FOTO EPA-EFE
Craniul ursului preistoric se poate observa vizitând Peștera Ialomiței, recent restaurată. FOTO CS
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg