Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Traficul spre Poiana Braşov, restricţionat

Ultima actualizare:

    În mai multe zone se circulă cu viteză redusă, bară la bară.Foto: Arhiva Click
În mai multe zone se circulă cu viteză redusă, bară la bară.Foto: Arhiva Click

Drumul Naţional 1 este aglomerat, sâmbătă după-amiază, pe Valea Prahovei, atât pe sensul de urcare spre munte cât şi pe sensul de coborâre, începând să se formeze coloane de maşini. Traficul spre Poiana Braşov a fost restricţionat din cauza numărului mare de maşini aflate în zonă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, circulaţia pe DN 1 se desfăşoară cu dificultate între Comarnic şi Buşteni, unde au început să se formeze coloane de maşini pe ambele sensuri ale drumului, potrivit mediafax.ro.

Traficul rutier nu este blocat, însă în mai multe zone se circulă cu viteză redusă, bară la bară.

Poliţiştii recomandă şoferilor să respecte semnalele agenţilor rutieri, să nu intre în depăşiri riscante şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismele din faţă.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN1 E Braşov - Poiana Braşov, respectiv DN1 E Râşnov – Poiana Braşov a fost instituită o restricţie temporară de circulaţie pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a faptului că toate locurile de parcare din staţiunea Poiana Braşov sunt ocupate.

"Politia rutieră a luat această decizie sâmbată, începând cu ora 11.00, din cauza numărului foarte mare de maşini şi a lipsei locurilor de parcare din staţiune. Poiana Braşov este foarte aglomerată şi nu mai există niciun loc de parcare. Traficul a fost restricţionat atât din Braşov cât şi din Raşnov pe DN1E. Turiştii care vor să ajungă în staţiune parchează autovehiculul în Braşov şi utilizează mijloacele de transport în comun ale liniei 20 - Livada Poştei-Poiana Braşov", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul-şef Liviu Naghi, conform hotnews.ro.

În staţiunile montane de pe Valea Prahovei şi din Braşov se schiază în condiţii foarte bune, motiv pentru care sute de turişti se îndreaptă către munte.

Pe de altă parte, mulţi dintre turişrii care au petrecut Revelionul la munte şi-au încheiat vacanţa şi au pornit spre casă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net