Alertă în Ploiești! Cartier inundat de petrol, după ce o conductă s-a spart

28 ianuarie 2022

S-a dat alarma ├«n Ploie╚Öti, vineri dup─â-amiaz─â! Cantit─â┼úi importante de petrol s-au deversat pe sol, ├«ntr-un cartier reziden┼úial de la marginea ora╚Öului, dup─â ce o conduct─â de transport al materialului petrolier s-a spart. Circula╚Ťia ├«n zon─â a fost restric╚Ťionat─â.

image

Echipe de interven┼úie de la Inspectoratul pentru situa┼úii de urgen┼ú─â Prahova au ac╚Ťionat, vineri dup─â-amiaz─â, ├«n cartierul Albert, de la marginea Ploie┼čtiului, unde o conduct─â care transport─â petrol s-a spart, cantit─â┼úi importante devers├óndu-se pe sol. Potrivit News.ro, care citeaz─â autorit─â╚Ťile locale, deversarea a afectat o suprafa┼ú─â de aproximativ 1000 de metri p─âtra┼úi. Circula╚Ťia ├«n zona bulevardului Republicii a fost restric╚Ťionat─â, trei dintre cele patru benzi ale drumului care traverseaz─â zona fiind blocate. 

Cartierul ├«n care s-a produs incidentul este situat la ie┼čire din Ploie┼čti c─âtre Bra┼čov ┼či este un cartier de vile, centre comerciale ┼či restaurante care se ├«ntinde par┼úial ├«n municipiul Ploie┼čti ┼či par┼úial ├«n comuna Blejoi.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg