Alt caz şocant la Caracal: violată de unchi şi de propriul tată

Ultima actualizare:

Coşmarul unei copile a durat 8 ani! Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal au reaudiat vineri, 27 septembrie, o tânără de 20 ani care a mers la poliţie în luna mai 2019 şi a reclamat că a fost violată de propriul tată. În 2011, când abia împlinise 12 ani, fata a fost violată şi de fratele tatălui.

Când avea doar 12 ani, Cătălina (n.r. nu acesta e numele real al fetei) a fost violată de fratele tatălui. Unchiul său a agresat-o sexual timp de aproape 2 ani. Copilul nu a avut curaj să povestească ce trăia pentru că unchiul o ameninţa în permanenţă c-o va omorî. Timpul a trecut şi, într-o bună zi, Cătălina i-a povestit mamei drama prin care trecea, informează adevarul.ro. Se întâmpla în 2013, când fata împlinise 14 ani.

„Eu o vedeam schimbată, dar nu ma gândeam că e violată de cumnatul meu. Ne-am dus la poliţie şi am reclamat violul. Norocul a fost că sora ei mai mică a văzut multe momente. Ea a fost martor în dosar. Până la urmă, cumnatul a recunoscut tot ce a făcut”, povesteşte mama Cătălinei. Femeia spune că a răsuflat uşurată când a văzut că unchiul fiicei sale a fost arestat şi condamnat la 15 ani de închisoare.

Anii au trecut. Cătălina trăieşte într-o familie extrem de săracă. A terminat doar 8 clase, dar s-a gândit să-şi continue studiile la seral. Numai că, în decembrie 2018, propriul tată, beat fiind, „i-a cerut să facă şi cu el ce făcuse cu unchiul”. Cătălina din nou a tăcut. Din nou a fost ameninţată. Anul acesta, însă, în luna mai, nu a mai suportat teroarea în care trăia şi i-a mărturisit mamei că tatăl o viola de o jumătate de an. Hotărâtă, Cătălina a mers din nou la poliţie şi a povestit tot.

Poliţiştii au însoţit-o pe tânără, acum majoră, la Serviciul Judeţean de Medicină Legală (SJML) Olt unde i s-au recoltat probe biologice atât ei, cât şi tatălui acesteia. Aceste probe, care, spun surse din cadrul instituţiei, şi astăzi există în frigiderul SJML şi pot fi transmise către laboratorul de genetică, nu au mai fost trimise la Bucureşti dintr-un motiv halucinant: fata şi-a retras plângerea, revenind cu o declaraţie în care mărturisea că a minţit atunci când şi-a învinuit tatăl de viol. Aşa au închis poliţiştii din Caracal dosarul. Nu au verificat nici dacă cineva a influenţat-o să facă asta şi nu au făcut încadrarea corectă în dosar: incest şi viol.

Zarva iscată în jurul „Cazului Alexandra“, dar mai ales controalele multiple efectuate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal i-au determinat pe procurori să scoată din sertare dosarele, aşa că au citat-o pe fată la audieri. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în subordinea căruia se află Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, a confirmat că vineri, 27 septembrie 2019, au fost audieri în acest caz. Fata le-a mărturisit anchetatorilor că mama a fost cea care a împiedicat-o, luni de zile, să se adreseze poliţiei, atunci când tatăl a început s-o siluiască. Cel mai probabil, mama a fost şi la originea deciziei fetei de a-şi retrage, la trei zile, plângerea. Familia este atât de săracă încât suferinţa fetei nu ar mai conta, primând considerentul „tata e singurul care aduce bani în casă, n-am mai avea din ce trăi“, fata confirmând, pe ascuns, reporterului „Adevărul“, că acuzaţiile de viol pe care i le-a adus tatălui sunt reale.

Și-a decapitat iubita cu care avea un copil de 3 ani

Laurențiu Marin, tânărul de 21 de ani suspectat că și-a omorât iubita, după care a fugit de la domiciliu, a fost prins, duminică după-amiază, după 24 de ore de căutări, în apropierea locuinței din localitatea Șotriile, Plaiul Cîmpinei, județul Prahova. 

c34 baza mama luizei melencu jpeg

Conform adevarul.ro, victima, Simona Nicoleta Boian, de doar 17 ani, a fost practic, decapitată cu toporul, cadavrul fiind găsit sâmbătă după-amiază. Cei doi trăiau în concubinaj și aveau un băiețel de aproape 3 ani. În luna mai, tânărul o mai atacase pe iubită, înjunghiind-o, dar cum rănile au fost minore, fapta a fost încadrată de procurori la violență în familie, mai scrie adevarul.ro. 

Deși bărbatul a primit un ordin de restricție conform căruia nu trebuia să se mai apropie de fată, cei doi și-au reluat relația. 

Mama Luizei Melencu, de acord să dea probe noi de ADN

Monica Melencu a anunțat că acceptă să îi fie prelevate noi probe ADN. Decizia vine la o zi după ce a refuzat acest lucru, când  jandarmii au venit cu mandat de aducere pentru prelevarea probelor biologice, scrie adevarul.ro.

c1aracal4 1 3col jpeg

 ”Am hotărât să fiu de acord cu condițiile următoare: să fie de față domnul avocat la recoltare, să fiu dusă cu mașina la București, pentru că nu am posibilități. În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul și trebuie să cedăm la acest moment”, a declarat mama Luizei Melencu, scrie adevarul.ro. 

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a părăsit, duminică, spitalul din Craiova, la cerere, după două zile petrecute în clinica de Cardiologie pentru a o însoți la DIICOT pe fiica lui, Monica Melencu. Starea de sănătate a bunicului fetei răpite din Caracal s-a deteriorat vineri, când jandarmi și polițiști au venit cu mandat de aducere pentru fata lui.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net